• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Partizanu nova kazna - 12.500 evra!

Zbog ubacivanja predmeta na teren tokom meča sa Lijetuvos Ritasom crno-bijeli moraju da plate 12.500 evra.

 EL: Partizanu nova kazna - 12.500 evra! Izvor: MONDO

Disciplinski sudija Evrolige je ponovo i sa razlogom kaznio Košarkaški klub Partizan mt:s.

Na utakmici 8. kola Evrolige, protiv Lijetuvos Ritasa publika je ponovo ubacivala predmete na teren, pa je shodno već ranije izrečenim kaznama, određeno da crno-bijeli u kasu najelitnijeg takmičenja uplate 12.500 evra.

"Tokom utakmice navijači domaćeg tima na teren su u nekoliko navrata ubacili predmete na teren. Sredinom četvrte četvrtine - upaljače, novčiće i žvakaće gume, krajem četvrte dionice ispod koša je ubačena i vreća kesa, a 46 sekundi do kraja meča na teren je uletio i mobilni telefon. Tokom čitave utakmice publika je koristila lasere i ometala igrače gostujućeg tima", stoji u zapisniku koje su sudije napravile tokom utakmice.

U taboru crno-bijelih ozbiljno su zabrinuti zbog nove kazne, jer zbog činjenice da je klub i ranijih sezona kažnjavan zbog istih ili sličnih prekršaja, dešavanja sa prethodne utakmice Evrolige u "Pioniru" se smatraju ozbiljnim prekršajima.

Evroliga je uzela u obzir sve prethodne prekršaje kluba i najozbiljnije razmatra činjenicu da se naredna ili više utakmica Partizana mt:s održi bez prisustva publike!

U saopštenju Partizana mt:s navode da ovakvi prekršaji nanose štetu samo klubu, zbog čega su uputili apel navijačima uoči meča sa Barselonom, koji je na programu u četvrtak.

"Još jednom APELUJEMO na naše navijače, vjernu publiku da na sljedećoj utakmici sa Barselonom bude primjerna i ne ubacuje apsolutno ništa na teren, da crno-bijele bodre samo pjesmom, aplauzima i na taj način pošalju najljepšu sliku košarkaškog spektakla. Evroliga je najelitnije klupsko košarkaško takmičenje i pojedinačni ekscesi će biti najstrože kažnjeni, zbog dodatnih kontrola koje su od ove sezone uvedene. Ne smijemo dozvoliti da takmičenje Partizana u Evroligi bude dovedeno u pitanje", stoji u pismu crno-bijelih, koje je objavljeno na njihovom zvaničnom sajtu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC