• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EK: Silna Zvezda "ovjerila" prvo mjesto

Crveno-bijeli pobijedili Orlean u Francuskoj 85:75 (43:37) i obezbijedili lidersku poziciju pred drugu fazu. Blistao Bojan Subotić.

 EK: Silna Zvezda "ovjerila" prvo mjesto Izvor: MONDO

Crvena zvezda Diva ne staje.

Na posljednjem gostovanju u prvoj fazi Evrokupa ostvarila je još jednu pobjedu, 11. u nizu u dva takmičenja, i sa opravdanim optimizmom dočekuje nastavak takmičenja. I to sa prvog mjesta!

Sjajnom igrom u trećoj dionici (31:15) stekla je ogromnu prednost pred početak završne, razigrala se i raspucala dovoljno da sa "pola gasa" privede meč kraju. Imala je i podršku tridesetak Delija.

Blistao je Bojan Subotić, ubacivši 24 poena uz skoro perfektan šut (5/6 za dva, 4/5 za tri, 2/2 sa penala), a u igru nije ulazio Elton Braun, zbog lakše povrede.

Srpskom predstavniku odgovarao je i rezultat druge utakmice petog kola Grupe H. Italijanski Dinamo Sasari pobijedio je Kahasol u gostima 85:76, pa će Zvezda u posljednjem kolu igrati u Pioniru meč bez rezultatskog imperativa)

ORLEAN: Jang 25 (5/9 za tri), B. Grin 6., Lebrun, Raposo 3, Eito 5, Pelin 2 (7 as), Kozan 2 (5 sk), K. Grin 14 (4/7 za tri, 4 sk), Hil 17

ZVEZDA: Cvetković, Braun, Subotić 24 (5/6 za dva, 4/5 za tri, 2/2 za dva), Rakočević 16 (4 sk, 4as), Mitrović, Lazić 2, Simonović 1, Savović 15 (5sk), Katić 16 (6sk), Radivojević, Nelson 3 (5 sk, 5as), Skot 8 (2/3 za tri, 9 sk)


Uoči posljednjeg kola nije zgoreg ni "izvući" podatak ko će biti potencijalni Zvezdini rivali u narednoj fazi.

U novoformiranoj Grupi L crveno-bijeli će, prema trenutnom stanju na tabelama, igrati protiv Uniksa (prvoplasirani u Grupi F, u poslhednjem kolu gostuje Ostendeu), Lokomotive iz Kubana (sada zaostaje za Galatom sa skorom 3-2) i Šolea, (mada u poslhednjem kolu igra sa Spartakom iz Sankt Peterburga, a u petom, u pobhedi nad trećeplasiranim Ulmom (71:69), nije uspio da nadoknadi "minus 22" iz prvog okršaja).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC