• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda juri 12. pobjedu u nizu!

Crveno-bijele u subotu (19 h) očekuje teško gostovanje Budućnosti u ABA ligi, međutim, Zvezda stiže kao favorit na krilima 11 uzastopnih pobjeda.

 Zvezda juri 12. pobjedu u nizu! Izvor: MONDO

Zvezda nema vremena da uživa u pobjedi nad Orleanom u Evrokupu. Tek što su se košarkaši sa Malog Kalemgdana vratili iz Francuske, moraju da krenu u Podgoricu, gdje slast pobjede nisu osjetili ni manje ni više nego devet godina!

Došlo je vrijeme da se i to promijeni, jer poslije dužeg vremena Zvezda u dvoranu "Morača" stiže kao favorit. Takođe, u svojoj ekipi crveno-bijeli imaju igrače koji znaju kako se pobjeđuje u Podgorici.

Vuk Radivojević, Raško Katić i kapiten Igor Rakočevič učestvovali su u pobjedi Zvezde nad ekipom Budućnosti u sezoni 2003./2004.

Ipak, Budućnost se neće dati tako lako, a sigurno "Đetići" imaju i veliki motiv da pobijede ekipu koja ne zna za poraz u svim takmičenjima već 11 mečeva.

Da će meč biti težak, potvrđuje i krilni-centar Crvene zvezde, Boris Savović.

"Svjesni smo težine i važnosti utakmice. Znamo šta nas čeka i znamo da je jako teško pobijediti Budućnost na njenom terenu. Zato ćemo svi do jednog pružiti maksimum i trudićemo se da zabilježimo još jednu pobjedu. To ćemo moći da ostvarimo samo ako budemo igrali veoma čvrsto i agresivno, a borbenost bude na nivou iz prethodnih mečeva", rekao je Savović.

Pored Zvezdinih košarkaša koji su učestvovali u trijumfu ostvarenom prije devet godina i Savović zna kako to izgleda ostvariti pobjedu u "Morači" jer je nastupao za tim iz Podgorice.

Savović možda i najbolje zna šta crveno-bijele očekuje u subotu u Podgorici.

"Trener Dejan Radonjić uvijek se trudi da formira ekipu koja može dugo da igra zajedno. I ove sezone Budućnost ima dosta mladu ekipu sa nekoliko iskusnijih igrača kao što je Čedomir Vitkovac koji igra u vrlo dobroj formi. U prošlom meču sa Bilbaom igrali su na jednu loptu što je dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta. Takođe, zanemarljiv faktor svakako neće biti ni publika, jer je atmosfera u Morači odlična", kaže Savović.

Savović kaže da igrači Zvezde ne osjećaju pritisak zbog činjenice da trijumf u Podgorici dugo nije ostvaren.

"Nema pritiska. Istina je da Zvezda dugo nije slavila u Podgorici, ali za nas to predstavlja dodatni motiv. Svaka utakmica nosi posebnu draž, ima specifičnu težinu. Svjesni smo šta evenutalnom pobjedom dobijamo i željni smo da dokažemo da to možemo da uradimo. Osnova za to imamo, jer smo u dobroj formi, atmosfera u ekipi je izvanredna, dišemo kao jedan i to ćemo pokušati da iskoristimo", zaključio je Savović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC