• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA bomba Olimpijakosa!

Gazda grčkog Olimpijakosa Kokalis ni ovog leta ne miruje u pokušaju da napravi ekipu koja će skinuti sa trona košarkaše Panatinaikosa.

 NBA bomba Olimpijakosa!  Izvor: MONDO

Prošle godine je Olimpijakos imao jako skup tim, ali nije uzeo titulu. Ove godine će crveno-beli iz Pireja po svemu sudeći imati još skuplju ekipu, s obzirom da je na pomolu veliki transfer - iz NBA je stigao Džoš Čajldres iz Atlante Hoks.

Odlični bek Hoksa bi prema pisanju američkih medija trebalo da dobije fantastičnih 20 miliona dolara za tri sezone u Pireju, i on je već ovog jutra stigao u Atinu na lekarske preglede!

Dvadesetpetogodišnji Čajldres je ograničeno slobodan igrač i nezadovoljan je tretmanom u Atlanti, tako da se pretpostavlja da će potpisati ugovor sa Olimpijakosom. Čajldresa je pre 4 godine kao šestog pika na draftu izabrala Atlanta, za koju je prosečno u ove tri sezone beležio 11 poena, 5,5 skokova i 2 asistencije po utakmici.

Sve bogatiji vlasnici evropskih klubova ovog leta pokazuju ozbiljnu nameru da počnu I budžetima da konkurišu NBA klubovima - Huan Karlos Navaro je od Barselone dobio 20 miliona dolara za povratak u ACB ligu, doduše za petogodišnji ugovor, ali je zato Karlos Delfinu prešao iz Toronta u Ruski Himki za fantastičnih 13,5 miliona za tri godine!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC