• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Budućnost ne smije da se ponovi!

Predsjednik crveno-bijelih osudio loš pristup obavezama, kakav su igrači pokazali tokom prve tri četvrtine meča u "Morači".

  Čović: Budućnost ne smije da se ponovi!  Izvor: MONDO

Jedan poraz i odmah - mobilizacija!

Nebojša Čović ne želi da ekipa Crvene zvezde zapadne u krizu sličnu onoj sa početka sezone, pa se poslije slabe partije protiv Budućnosti (72:63) već narednog prijepodneva oglasio na zvaničnom klupskom sajtu.

"Postavili smo visoke ciljeve u ovoj sezoni i zato već sada moramo da uključimo alarm za uzbunu, kako nam se partija protiv Budućnosti ne bi ponovila. Tu nije u pitanju samo sportski rezultat, nego ugled i renome Crvene zvezde, sa kojim niko ne smije da se igra", istakao je predsjednik.

Čović je ove sezone putovao na većinu gostovanja u okviru ABA lige, pa je tako uživo vidio i debakl u prvih 25-30 minuta okršaja sa "đetićima".

"Porazi su sastavni dio sporta, a činjenica da smo bili u seriji od 11 pobjeda mogla bi da navede na zaključak da izgubiti utakmicu od vrlo dobre Budućnosti nije tako strašno. Ekipa je u posljednje vrijeme u žestokom ritmu utakmica, na čestim i napornim putovanjima, ali opet je nedopustiv pristup kakav je bio u prve tri četvrtine", poručio je Čović i dodao da neće tolerisati nezalaganje i malodušnost.

"Dres Crvene zvezde obavezuje svakog ko ga nosi da u svakom trenutku pruža maksimum. Požrtvovanje, borbenost i želja za pobjedom moraju da se vide u očima svakog igrača, čak i u trenucima kada ne ide sve od ruke".

Prvi čovjek Crvene zvezde Diva od igrača traži da "stave prst na čelo", a navijače moli da napune Pionir u susretima sa Kahasolom, Radničkim, Splitom i Zadrom.

Svi ti protivnici gostovaće crveno-bijelima u razmaku od samo 11 dana (11-22. decembra)!

"Pomoć navijača nam je neophodna. Zaista nije fraza kada kažem da su naš šesti igrač, jer smo sa njima neuporedivo jači. Zato ih pozivam da u predstojećim utakmicama dođu u Pionir i pomognu timu da zabilježi pobjede. Na redu su mnogo važni mečevi", završio je Čović.

Inače, Zvezdina ekspedicija vratila se u Beograd posle pet sati čekanja na podgoričkom aerodromu, gdje su vremenske prilike takođe izuzetno nepovoljne.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC