• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA BiH: Radnik je hit

Ljubitelji košarke u Bijeljini nisu očekivali da će Radnik poslije osam kola u povratničkoj sezoni Lige BiH biti na diobi drugog mjesta na tabeli.

 LIGA BiH: Radnik je hit Izvor: MONDO

Međutim, četa Predraga Jaćimovića prevazišla je sva očekivanja i sigurno grabi ka Ligi 6 i vrhu košarke u Bosni i Hercegovini.

Bijeljinci su proteklog vikenda rutinski savladali ekipu Posušja na domaćem terenu (77:64) i stigli do skora 6-2. Radnik sada ima samo pobjedu manje od vodeće Čapljine. Povratnik u elitu nikome nije prijetio, već se sa skromnim budžetom i gotovo identičnim igračkim kadrom iz prošlog prvenstva upustio u veliku avanturu.

Bijeljincima za sada ide odlično, ali u taboru Radnika niko "ne leti". Naprotiv, svi u klubu su svjesni da je za nastavak uspješne serije potrebno da ostanu čvrsto na zemlji.

Najbolji košarkaš Bijeljinaca Vedran Borovčanin priznaje da se niko nije nadao da će ekipa biti u samom vrhu Lige 12, pogotovo ako se zna da je u sezonu ušla sa prilično skromnim ambicijama.

"Pred početak prvenstva opstanak je bio jedini cilj, a tako je i sada bez obzira na dobre rezultate. Naravno da nam prijaju pohvale, ali je ostalo još mnogo utakmica do kraja prvenstva. Trenutno smo u situaciji da možemo da razmišljamo o plasmanu u Ligu 6. Međutim, opstanak je i dalje naš prevashodni cilj", rekao je najbolji igrač Radnika za "Press RS".

(MONDO, foto: Press RS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC