• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: U Bambergu sve moguće

Trener Bajerna nije direktno odgovorio da li Partizan mt:s može da pobijedi njemačkog prvaka u direktnom okršaju za plasman u Top 16 Evrolige.

 Pešić: U Bambergu sve moguće Izvor: MONDO

Svetislav Pešić rekao je u razgovoru za "Sportski žurnal" da crno-bijele očekuje teško gostovanje i da je sve moguće.

"Barselona je jedva pobijedila Partizan u Pioniru, i to u produžetku, isto kao i CSKA. Sa druge strane Bamberg je dobio meč u Beogradu u 40 minuta. Toliko o snazi rivala crno-bijelih", zaobilaznim putem je objasnio Pešić.

Prije nego što je sjeo na klupu minhenskog Bajerna, Pešić je bio trener njemačke reprezentacije, tako da je dobar poznavalac prilika u tamošnjoj košarci, pa i u samom Bambergu.

"To je iskusan tim, ne tako jak kao prošle sezone. Nije za najveće evropske domete ali je visokokvalitetan. Nahbar je prvo ime, odličan je i Džejkobsen, cijela spoljna linija. Partizan čeka vruća atmosfera. Bamberg ima najdužu tradiciju u Njemačkoj, tamo je igrao i Ljubodrag Simonović".

Pešića je na klupi Njemačke zamijenio njegov doskorašnji pomoćnik, Frank Menc, za koga Kari kaže da je dobar trener i da neće biti kratkoročno rješenje na klupi "pancera", kako se spekulisalo u javnosti.

Svetislav Pešić u prve dvije utakmice u kojima je vodio Bajern ima polovičan uspjeh, jedan poraz i jednu pobjedu i kaže da se trudi da ekipa svakim danom napreduje, kako bi bila među prvih šest na tabeli, u trenutku sklapanja spiska učesnika finalnog turnira Kupa Njemačke.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC