• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragojlović za MONDO: Ništa gore od povrede

Nekadašnji centar Crvene zvezde žali što nije imao sreću da ostane u Radničkom i pomogne mu da ostvari visoke ciljeve. Opet ide u inostranstvo.

 Dragojlović za MONDO: Ništa gore od povrede Izvor: MONDO

Vladislav Dragojlović i Radnički iz Kragujevca sporazumno su raskinuli ugovor poslije četvoromjesečne saradnje. Iskusni centar imao je nesreću da se povredi poslije samo tri odigrana kola u ABA ligi, zbog čega nije mnogo igrao.

Povreda lista odvojila ga je od terena, period rehabilitacije je potrajao, pa je Dragojlović propustio skoro cio prvi dio sezone.

"Za sportistu je najgora stvar da se povrijedi, što se meni desilo vrlo brzo po dolasku u Kragujevac. Dugo sam se oporavljao, što stručnom štabu Radničkog nije išlo na ruku, kao ni meni da sjedim na klupi i čekam priliku da se vratim u tim i ponovo nametnem treneru. Tako smo u obostranom interesu zaključili da je najbolje da raskinemo ugovor", ispričao je za MONDO Dragojlović.

On ističe da mu je vrijeme provedeno u timu u Kragujevcu značilo.

"Dugo nisam igrao u Srbiji i cilj mi je bio da se vratim kući. Potpisao sam ugovor sa Radničkim u avgustu, sa željom da opet igram domaću ligu. Poslije nastupa u Grčkoj, Turskoj i Rusiji, ponovo sam igrao kvalitetno takmičenje, na daleko višem nivou nego što je to bio slučaj u Kuvajtu, mojoj posljednjoj destinaciji, prije dolaska u Kragujevac".

"Imao sam motiv da opet igram u jakoj ekipi i da pobjeđujem, ali povreda me je spriječila da se izborim za veću minutažu“, rekao je 33-godišnji Užičanin, koji se oporavio i posljednje dvije nedjelje ponovo radi punim intenzitetom.

On ističe da ove sezone u ABA ligi nastupa veliki broj kvalitetnih ekipa, da izrazitog favorita nema i da će se do posljednjeg kola voditi neizvjesna borba.

"Partizan i Crvena zvezda uvijek su favoriti za najviši plasman u regionalnom takmičenju, pa je tako i ove sezone. Međutim, Igokea je nekako iskočila iz drugog plana. Lideri su na tabeli, čime su potvrdili da dobre partije sa starta sezone nisu slučajnost. U svakom kolu igraju dobro i imaju solidnu ekipu".

On smatra da u krug favorita spada još Cedevita, ali i Radnički.

"Kragujevčani imaju sastav i kvalitet za visok plasman, ali ekipa mora još malo da se 'skocka' i uigra. Mislim da imaju velike šanse da ove sezone ostvare dobar rezultat", rekao je Dragojlović, istakavši da je tokom kratkog perioda boravka u Radničkom ostvario dobru saradnju sa igračima, ali i sa iskusnim trenerom Miroslavom Mutom Nikolićem.

Dragojlović napominje da sa 33 godine teško da može igrački da napreduje, ali to ne znači da nema motiva i želje da i dalje igra na visokom nivou.

"Vratio sam se u Beograd, oporavio sam se i narednih dana ću sa svojim menadžerom Miodragom Ražnatovićem razmotriti opcije o nastavku karijere. Ponuda ima i gotovo izvjesno je da ću ponovo potražiti neki klub u inostranstvu", završio je Dragojlović.

(M. Š. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC