• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Nema opravdanja!

Trener Partizana mt:s izjavio da je poraz od Solnoka "veoma težak" i da "situacija nije dobra".

 Vujošević: Nema opravdanja!  Izvor: MONDO

Regionalna košarkaška liga od ove sezone ima mnogo veći značaj, jer se kroz nju dolazi do Evrolige.

Srpski šampion, Partizan mt:s počeo je sezonu sa izuzetno podmlađenom ekipom, koja se mnogo istrošila u Evroligi, pa je zabilježila i neke neočekivane poraze. Svakako, najteži i prilično iznenađujući dogodio se u nedelju, 16. decembra u Mađarskoj.

Solnok, ekipa koja je ubjedljivo posljednja u ABA ligi, savladala je Partizan 70:68 i donio nove glavobolje beogradskom klubu.

“Težak poraz. Proizilazi iz neke emotivne potrošenosti poslije ispadanja iz Evrolige i krize novog početka, takmičenja u Jadranskoj ligi gdje je svaka utakmica kvalifikaciona kada je u pitanju Evroliga sljedeće godine. Mi smo takvu kvalifikacionu utakmicu izgubili. Ne postoji nijedno opravdanje", rekao je trener crno-bijelih Duško Vujošević za klupski sajt.

On je i prije meča upozoravao da se Solnok ne smije potcijeniti i da posljednje mjesto koje zauzima u ABA ligi nije pravi odnos snaga.

"Solnok je dobra ekipa, ali kada je u kompletnom sastavu ona je bolja nego što pozicija na tabeli pokazuje. Međutim, to što mi iz utakmice u utakmicu ponavljamo neke greške, praktično ne govori dobro. Veoma težak poraz, uopšte nije dobra situacija. Solnok nije loša ekipa, oni su dosta utakmica odigrali bez nekoliko igrača koji su bili povređeni sada su u kompletnom sastavu, a Partizan je veliki izazov. U pojedinim momentima pojedinci nisu pokazali da su dorasli situaciji", konstatovao je Vujošević.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC