• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Grobari” uz košarkaše u Zadru

Manja grupa navijača beogradskog Partizana najavila svoj dolazak u Dalmaciju. Možda dođe i Ante Gotovina.

 “Grobari” uz košarkaše u Zadru Izvor: MONDO

Košarkaše beogradskog Partizana sutra očekuje tradicionalno teško gostovanje u Zadru, ali veću pažnju od košarke izazvale su informacije o dolasku manje grupe navijača crno-bijelih u Dalmaciju, kao i prisustvo Ante Gotovine na pomenutoj utakmici.

“Dobili smo informaciju da bi grupa navijača Partizana organizovano htjela da dođe u srijedu na utakmicu. Nikakvu odluku o tome još nismo donijeli, ali vjerovatno hoćemo tokom današnjeg dana”, rekao je hrvatskim medijima sportski direktor Zadra Branko Skroče.

On je apelovao i na navijače svog kluba da na utakmicu ne dolaze sa nepotrebnim “rekvizitima”, odnosno upaljačima, metalnim novčićima i ostalim tvrdim predmetima.

Najavu da bi u dvorani “Krešimir Ćosić” u Zadru trebalo da bude i Ante Gotovina, prokomentarisao je i trener Partizana Duško Vujošević.

“Kao i kada je bila utakmica sa Cedevitom u Beogradu, iznio sam tada svoj stav da treba odvojiti košarku od politike. Taj stav apsolutno imam i sada. A što se tiče najave, po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin Gotovina biti mudriji od iste”, rekao je Vujošević.

Trener crno-bijelih zbog suspenzije neće sa klupe voditi ekipu u Zadru, a tu ulogu preuzeće njegov prvi pomoćnik Velimir Gašić.

Na prvoj utakmici dva tima u Beogradu, Partizan je uz dosta muke savladao Zadar, a Vujošević je isključen zbog sukoba sa sudijama. Takođe, gostujući tim je tokom susreta napustio dvorani, zbog toga što ih je publika gađala tvrdim predmetima. 

Utakmica 14. kola Jadranske lige između Zadra i Partizana igra se sutra od 20 sati.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC