• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gašić: Igrači su svjesni situacije

Crno-bijele očekuje važna utakmica sa Krkom (subota, 17.00), u kojoj se traže prava reakcija na posljednje neuspjehe i pobjeda.

 Gašić: Igrači su svjesni situacije  Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana mt:s (skor 9-5) pokušaće protiv Krke (5-9) da pronađu izlaz iz čudnovate serije poraza, u mečevima u kojima nisu imali sreće, ali ni dovoljno koncentracije, pa ni samopouzdanja.

Crno-bijeli su svjesni da nema opravdanja za krah u Solnoku i primljen koš iz auta u posljednjem sekundu gostovanja Zadru. Potrošili su sve kredite.

Ako u Novom Mestu ne dođe do preokreta, Partizan će u 2013. biti suočen sa teškim zadatkom da se plasira na Fajnal for ABA lige. Prvo mjesto na tabeli i direktan plasman u Evroligu već su izvan domašaja i zavise prvenstveno od toga da li će Igokea održati dosadašnju formu...

"Na nama je da pronađemo izlaz iz perioda u kojem smo gubili utakmice u posljednjim sekundama, odnosno da dođemo u situaciju da u narednim mečevima prelomimo rezultat u mnogo povoljnijem periodu po nas", poručio je iz Slovenije pomoćni trener Velimir Gašić.

Zamjenik Duška Vujoševića poslije poraza od Zadra je žalio što je Partizan uopšte dozvolio protivniku da uđe u neizvjesnu završnicu.

Protiv Krke će očito biti cilj da se sa eventualnih pet-šest poena prednosti ode na "plus 10" i "plus 15", a ne nazad u "egal".

"Mislim da su igrači jako dobro svjesni cjelokupne situacije i da će reagovati na pravi način. Odigraćemo izuzetno motivisano, punom mobilnošću, da nametnemo naš stil igre i sigurno da, kao i uvijek, očekujemo pobjedu", dodao je Gašić.

Crno-bijeli su u četvrtak popodne iz Zadra otputovali direktno u Novo Mesto.

Činjenica da nisu morali da se vraćaju u Beograd i odgovaraju na novinarska pitanja, valjda im je omogućila da u miru stave prst na čelo i među sobom vide kako dalje.

Što se tiče Krke (trostruki uzastopni šampion Slovenije), riječ je o jednom od razočarenja sezone u ABA ligi, pošto bi po imenima trebalo da bude bar u sredini tabele, umjesto sa jednom pobjedom više od "fenjeraša" Širokog i Solnoka.

"Nešto slabije su startovali u Jadranskoj ligi, međutim, imaju respektabilan sastav, koji čine veoma iskusni igrači, kao što su Vladović na poziciji plejmejkera, Domen Lorbek, Klobučar, na poziciji 'četiri' Golemac i naš Uroš Lučić, centri Lalić i Pavič, kao i veoma interesantni mladi reprezentativci Murić i Rojc".

Poslije poraza od Solnoka, bilo je riječi o smjeni trenera Aleksandra Sekulića, međutim, on je u trenutku pisanja ovog teksta još "živ".

Oktobarski duel u Pioniru, sa lakoćom su dobili crno-bijeli (79:60).

Iz Partizana i vijest da je klub odlukom direktora ABA lige kažnjen sa 1.000 evra zbog loše organizacije utakmice 12. kola, protiv MZT Skoplja, kada je došlo do masovne upotrebe pirotehničkih sredstava i paljenja dimnih bombi na tribinama.

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC