• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Dobra jesen

Trener crveno-bijelih Vlada Vukoičić poslije pobjede nad Zadrom napravio kratku rekapitulaciju dosadašnjeg toka sezone. Konačna ocjena - pozitivna.

 KK ZVEZDA: Dobra jesen Izvor: MONDO

Iako su ponovo "mlako" počeli utakmicu, košarkaši Crvene zvezde Diva uspjeli su da u subotu uveče "vežu" i treću pobjedu na svom terenu. Savladali su neugodni Zadar, pa ih je pun Pionir pjesmom ispratio na kratku pauzu od utakmica.

Rival iz Hrvatske dokazao je beogradskoj publici da ima kvalitet i da nije došao u Srbiju da ode kući poražen
.
Međutim, ekipa Vlade Vukoičića uspjela je da, poput nekih prethodnih utakmica, u drugoj četvrtini preuzme vođstvo i zadrži ga do kraja, uz veće i manje probleme.

Trener crveno-bijelih bio je zadovoljan.

"Zadar je tim koji je do ovog meča bio sa pozitivnim skorom i te utakmice koje je gubio gubio je praktično u otvorenim završnicama ili na jednu loptu. Nijednu utakmicu nije bio ponižen u košarkaškom smislu. Ta njihova motivacija da igraju što opuštenije i atraktivnije se vidjela, mi nismo odigrali na pravi način u smislu da dobrom odbranom razbijemo to njihovo samopouzdanje, dali smo im priliku da se razigraju i cijelu utakmicu smo od druge četvrtine kontrolisali rezultat, ali smo stalno bili ugroženi", rekao je on na konferenciji za novinare.

Igračima je čestitao na zalaganju, pobjedi i napravio "malu brzu rekapitulaciju" urađenog od početka sezone.

"Mislim da ne možemo da budemo nezadovoljni ukupnim rezultatom i igrom, kako u ABA ligi tako i u Evrokupu", ocenio je on.

Crveno-bijeli narednu utakmicu odigraće 5. januara u Ljubljani, protiv Olimpije. Već tri dana poslije nje počeće i učešće u Last 16 fazi Evrokupa.

"Pauza će nam dobro doći da detaljnije izanaliziramo segmente naše igre, da poradimo na košarkaškim stvarima kad je trening u pitanju s obzirom na to da nismo imali mnogo vremena za to. Na kraju krajeva da dobro skujemo planove za ono što nas čeka u novoj godini", podvukao je Vukoičić.

Crvena zvezda završila je kalendarski prvi dio takmičenja na drugoj poziciji, uz skor 10-5. Početnih 1-4 daju za pravo Vukoičiću da jesen ocijeni kao uspješnu.

(M.Š. - MONDO, foto: МN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC