• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Loša prva četvrtina

Trener Igokee Dragan bajić smatra da je loša igra njegove ekipe u prvoj četvrtini uzrok poraza od Budućnosti.

 Bajić: Loša prva četvrtina Izvor: MONDO

Budućnost je nanijela Igokei tek treći poraz ove sezone. U Podgorici je bilo 76:71.

“Pripremao sam svoje igrače na agresivnu odbranu koju igra domaćin, ali se nismo navikli, posebno u prvoj četvrtini. Osim toga, domaćin je imao nekoliko skokova u napadu, što je u velikoj meri odredilo dalji tok meča. U drugom poluvremenu smo pokušali da igramo našu igru, ali smo poraženi uz sitne greške i dve važne trojke, koje je Budućnost pogodila", rekao je poslije meča trener Igokee Dragan Bajić.

Trener Budućnosti Dejan Radonjić bio je zadovoljan poslije osme pobjede svog tima u regionalnom takmičenju, uz sedam poraza.

“Zadovoljstvo je za nas veće tim pre što smo dobili ekipu koja je prva na tabeli i koja je do meča sa nama imala dva nesrećna poraza. Utakmica je bila interesantna za gledanje, sa dosta taktičkih i tehničkih detalja. Iza nas je fenomenalna godina. Čestitam predsedniku Draganu Bokanu, svima u klubu, saradnicima u stručnom štabu, igračima, predstavnicima medija na svemu što smo do sada uradili. Nadam se da će i u narednoj godini biti na adekvatnom nivou, što neće biti nimalo jednostavno. Od svih ekipa koje su igrale na dva fronta, mi smo imali najmanje oscilacija. Šteta je što nismo odradili pripreme kompletni i što smo imali težak raspored u prvih šest kola jer sam siguran da bi imali koju pobedu više. Siguran sam da Budućnost izgleda mnogo bolje nego što je izgledala u prvom kolu", rekao je Radonjić.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC