• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIČKI: Dimić donosi šut i odbranu

Dosadašnji bek Radničkog FMP i zvanično postao član imenjaka iz Kragujevca, a priključiće se treninzima već u srijedu.

 RADNIČKI: Dimić donosi šut i odbranu Izvor: MONDO

Radnički iz Kragujevca ka svojim ciljevima (Kup Koraća, plasman u Evrokup) će u 2013. godini krenuti jači za Miloša Dimića, dvadesettrogodišnjeg beka, koji je proljetos bio jedno od otkrovenja Superlige Srbije.

Ono što je najavljeno u nedjelju uveče, nakon pobjede nad Cedevitom, ozvaničeno je dva dana kasnije, kada je Dimić potpisao ugovor čak do ljeta 2017. godine!

Kragujevčani očekuju da im Dimić (23 godine, 195 cm) unaprijedi kvalitet igre u odbrani, ali i šut, što je element u kojem za sada imponuju samo Aleksandar Ćapin i Stefan Sinovec.

Dosadašnji bek Radničkog FMP, koji ljetos nije prihvatio ponudu Crvene zvezde, imaće malo vremena da se upozna sa saigračima i sistemom Miroslava Nikolića, prije nego što 5. januara debituje na gostovanju Igokei.

Rođeni Leskovčanin je iz aktuelnog sastava Radničkog igrao sa krilnim centrom Stefanom Birčevićem, kada su 2011. godine sa reprezentacijom trijumfovali na Univerzijadi.

Zanimljivo je da je Dimić u finišu Superlige 2011/12, čiji je bio najbolji strijelac i MVP, upravo u "Jezeru" ubacio 27 poena i imao indeks korisnosti 42.

Nikolićev tim poslije 15 kola ABA lige ima skor 8-7 i dijeli od šestog do osmog mjesta na tabeli, sa Budućnošću i Olimpijom. Cedevita i MZT Skoplje ostvarili su po jednu, a Crvena zvezda i Partizan po dvije pobjede više.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC