• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kralj "flopa" dolazi iz Turske

U NBA ligi nekrunisani kralj "flopa" po priznanju mnogih je Vlade Divac, međutim, Serhat Cetin misli drugačije i vjeruje da je on najbolji.

  Kralj "flopa" dolazi iz Turske  Izvor: MONDO

Kada je Divac odlazio iz NBA lige, njegove kolege su govorile da će ga pamtiti po "flopu", odnosno po sceniranju faula. Neko ko se ne razumije u košarku tada je mogao pomisliti da se Vlade ne preziva Divac nego Flop.

Serhat Cetin je pred start druge faze Evrolige i utakmicu sa Himkijem pomislio "ptja, Divac, sad ćete vi da vidite".

Italijanski fudbaleri vježbaju kako što bolje da isceniraju prekršaj, a ukoliko žele da to rade na posebno lijep i graciozan način, morali bi da svrate do Serhata.

Planinić je krenuo u prodor, a Serhat ga je čuvao, Planinić ka košu... Cetin pomišlja, "sad je moja šansa, sad ili nikad, sad ću da bacim sjenku na Divca" i opa, odbija se od igrača Himkija kao da ga je udario brzi voz.

Ipak, njegov "flop" nije proizveo ono što je trebalo, a to je faul za njegovu ekipu, zaista je graciozno, okrenut leđima letio kroz vazduh Cetin, ali to nikoga u dvorani nije impresioniralo, čak ni sudije.

Zoran Planinić je na miru šutnuo i postigao koš za svoju ekipu koja je na kraju došla do pobjede u Turskoj, uostalom, pogledajte OVDJE kako je sve to izgledalo.

Htio je da postane kralj "flopa", ali avaj, ništa od toga, moraće da pozove predsjednika Olimpjskog komiteta Srbije da mu da par časova, ipak za stil, kapa dolje!

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC