• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arojo napada Zvezdu u "Pioniru"

Galatasaraj će se 16. januara u "Pioniru" suprotstaviti Crvenoj zvezdi jači za NBA igrača, portorikanskog veterana Karlosa Aroja.

 Arojo napada Zvezdu u "Pioniru"  Izvor: MONDO

Neugodni plejmejker, koji je prošle sezone sa Bešiktašom osvojio prvenstvo Turske i u presudnoj utakmici protiv Efesa postigao 18 poena, uz osam asistencija i pet skokova, potpisao je u petak ugovor sa Galatom i igraće za žuto-crvene u Last 16 fazi Evrokupa.

U drugom kolu Galatasaraj igra protiv Crvene zvezde u Beogradu, a do tada trebalo bi da bude poznato da li će Galata uzeti još jednog igrača Bešiktaša, Mehmeta Jagmura. Prije Aroja, tim Ergina Atamana potpisao je i Ervina Dadlija i Dejvida Hokinsa kao biše igrače Bešiktaša.

Arojo je prije sezone 2011/12, koju je korektno odradio u Bešiktašu, igrao za Boston Seltikse i Majami Hit, a najbolju sezonu u karijeri imao je u Makabiju, sa kojim je briljirao 2008. i 2009. godine. Prije Tel Aviva igrao je za Orlando Medžik, Detroit Pistonse, Jutu Džez, Tau Keramiku (sada Kahu Laboral), Denver Nagetse i Toronto Reptorse.

Ima 33 godine i nije nemoguće da će njegov dolazak značiti i rastanak Galatasaraja sa još jednim veteranom na poziciji pleja - Jakom Lakovičem. U Galatasaraju, između ostalih, igraju Milan Mačvan, Džamont Gordon, Bonifas N'Dong...

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC