• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kobi Brajant: Mi smo matora gov..! VIDEO

Originalan odgovor zvijezde NBA lige zašto Lejkersi toliko gube ove sezone.

 Kobi Brajant: Mi smo matora gov..! VIDEO Izvor: MONDO

Los Anđeles ima dva košarkaška kluba, od kojih je u svijetu mnogo poznatiji onaj koji se zove Lejkers. Ali, ove sezone svi reflektori su upereni ka onom drugom - Klipers, koji igra sjajno i tek je u noći između utorka i srijede prekinut sjajan njegov sjajan niz od 16 uzastopnih pobjeda!

Naravno, mnogi se pitaju šta je sa onim poznatijim klubom, koji je iste noći upisao 16. poraz u 31 utakmici ove sezone. Filadelfija je dobila Lejkerse u njihovom "Stejpls centru" 103:99.

Lejkersi su trenutno na devetom mjestu Zapadne konferencije (15 pobjeda i 16 poraza) i sada su "ispod crte", odnosno jednu poziciju ispod one koje poslije regularnog dijela sezone (82 utakmice) vodi u plej-of.

Ima još mnogo da se igra, ali jeste neobično da Lejkersi imaju negativan skor, odnosno da imaju poraz više nego što su ostvarili pobjeda.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice i svih vremena Kobi Brajant ima svoje viđenje zašto Lejkersima ne ide ove sezone:

"Zašto gubimo? Zato što smo matori kao govna! Nismo više mladi i nemamo tu energiju i ljudi to moraju da shvate", rekao je Brajant pola u šali, pola u zbilji u razgovoru sa reporterima.

Nastavio je: "Upravo ste gledali jedan spor tim. Ne znam kako bih vam drugačije to objasnio i opisao. Jednostavno smo spori. Protiv nas je bio mlad tim, njihove noge su laganije i igraju sa mnogo više energije. A mi... mi smo zastali u blatu. Svi moramo da smislimo kako ćemo da se izvučemo iz ovoga, kako da nađemo tu energiju. Moramo da napravimo neki plan, jer ovaj definitivno ne funkcioniše".

Pogledajte...

Brajant ima 34 godine, Stiv Neš 38, Pau Gasol 32, Meta Vorld Pis (nekada Ron Artest) 33...

Ali, godine ne bi mogle da se uzmu kao olakšavajuća okolnost za Lejkerse. Pogledajte, recimo, Njujork Nikse. Prosječna starost sadašnjih igrača Njujorka je 32 godine i 240 dana, što je najstariji tim u istoriji NBA Lige!

A pritom Niksi imaju skor od 21 pobjede i 10 poraza. I to je drugi najbolji skor u Istočnoj konferenciji.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC