• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Uželjeli smo se utakmica

Trener Crvene zvezde uoči duela sa Olimpijom kazao je da su se njegovi igrači uželjeli utakmica poslije dvonedjeljne pauze.

 Vukoičić: Uželjeli smo se utakmica  Izvor: MONDO

Zvezda će u subotu u Ljubljani igrati protiv Olimpije u 16. kolu ABA lige, a u srijedu crveno-bijele očekuje nastavak takmičenja u Evrokupu i utakmica 1. kola "Last 16" faze, protiv Ulma u gostima.

Gust raspored, međutim, ne brine trenera Vladu Vukoičića.

"To je samo jedan od pet ili šest mjeseci koliko će se još igrati. Ne mislim da su tokom januara protivnici i utakmice laki, daleko od toga, ali mislim da i utakmice tokom februara i marta i te kako imaju svoju težinu, kao i ono što nas čeka u aprilu i maju, a da ne govorim u samom finišu sezone", kazao je Vukoičić.

"U februaru nam recimo predstoji završni turnir Kupa Radivoja Koraća, planiramo da igramo i Fajnal-for ABA lige tako da ćemo imato još mnogo teških iskušenja koja nisu vezana samo za januar. Zato, gledanje unaprijed i sabiranje koliko gostovanja imamo, ko su nam rivali, koga ćemo dočekati kod kuće i kombinatorika takve vrste može samo da nam odvuče pažnju. Iz tog razloga mi se koncentrišemo samo na prvog sljedećeg protivnika i ako naš fokus bude bio na mirkocikluse mislim da imamo mnogo veće šanse da ispunimo",dodao je on.

Zvezda će u Sloveniju doći u petak, avionom, a duel sa Olimpijom je dan kasnije od 19 časova.

"Oni su bez svake sumnje tim koji najozbiljnije konkuriše za jedno od prva četiri mjesta koje vode na Fajnal-for ABA lige", istakao je Vukoičić.

Trener crveno-bijelih je upozorio da svaka pauza sa sobom nosi neizvjesnost na to kako će tim reagovati poslije nje, ali je istakao da su njegovi igrači navikli da igraju veliki broj utakmica i da su se zato uželjeli izazova.

"Svaka pauza i prekid takmičenja uvijek sa sobom nosi neku neizvjesnost kako će tim da reaguje, da li se popravila forma, da li su neki igrači napredovali ili doživjeli pad. Međutim, i pored te neizvjesnosti isto tako postoji i doza pojačane motivacije. Jer, kada u prosjeku mjesečno igrate osam, devet utakmica i kada se napravi ovakva pauza svi se zažele utakmica", kazao je Vukoičić.

Vukoičić je za klupski sajt naglasio da je tokom pauze ekipa odlično radila, da je bilo dovoljno vremena za odmor, a da je poseban akcenat na treninzima bio na kondiciji.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC