• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: Neredi u Pioniru, derbi nastavljen

Počelo je tučom dve navijačke frakcije, uslijedio je prekid meča Partizan - Cibona, koji je nastavljen tek pošto je policija ispraznila dio tribina.

  ABA: Neredi u Pioniru, derbi nastavljen  Izvor: MONDO

Prekid utakmice 16. kola ABA lige potrajao je oko pola sata.

Huligani su u subotu u Pioniru ponovo bili jači od sporta, pa je derbi Partizana i Cibone prekinut u 12. minutu pri vođstvu domaćih od 19:16.

Poslije dva upozorenja od strane sudija i molbe kapitena Partizana Vlade Lučića da se prestane sa ubacivanjem petardi i ostalih pirotehničkih sredstava na teren - ali i pitanja postavljenog od strane trenera Partizana Duška Vujoševića: "Ljudi, je l' vi hoćete da se utakmica prekine?" - uslijedio je iracionalan odgovor jednog dijela navijača Partizana, takozvanih "Zabranjenih".

Raspaljena je bakljada i sudijska trojka momentalno je poslala oba tima u svlačionice.

To je dodatno razbjesnilo Vujoševića, koji je prešao dijagonalno preko terena i ušao u verbalni sukob sa grupom navijača koji su izazvali prekid, a koji se nalaze suprotno od dela "Pionira" u kojem se tradicionalno nalaze najvatreniji navijači Partizana.

Svemu je prethodio fizički obračun podeljenih Grobara, "Alkatraza" i "Zabranjenih" i već tada moglo je da se nasluti da ova utakmica neće proći bez daljih incidenata.

Policija je tada spriječila ozbiljan sukob i opštu tuču, a uhapšeni su pojedinci sa obje strane, poslije čega je formiran kordon koji je razdvajao dve ratoborne grupe.

Nedugo potom, jedna osoba je ušla na dio gdje se nalazi frakcija zvana "Alkatraz" i bacila pirotehničku napravu na vođu navijača koji stoji na šipci. Navijači koji su stajali pored potrčali su ka njemu, ali je žandamerija još jednom spriječila ozbiljniji sukob.

Dve frakcije navijača Partizana sukobljavale su se i ranije i pravile incidente na utakmicama u raznim sportovima.

(MONDO/Beta, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC