• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Ništa od Traorea!

Košarkaški klub poslije ljekarskih pregleda odlučio je da ne potpiše ugovor sa reprezentativcem Francuske.

 ZVEZDA: Ništa od Traorea!  Izvor: MONDO

Iako je već potpisao ugovor sa crveno-bijelima do kraja sezone, Traore nije prošao preglede, pa klauzula neće biti aktivirana.

Francuski centar je proteklih dana podvrgnut opsežnim ljekarskim pregledima, njegova povreda je sanirana, ali...

"Traore je dugo pauzirao, ove sezone je odigrao samo dvije utakmice i da bi dostigao optimalnu takmičarsku formu bilo bi mu potrebno minimum mjesec dana. S obzirom na naš vrlo zgusnut raspored i visoke ambicije koje imamo nismo u prilici da toliko čekamo, pa saradnja nažalost neće biti realizovana", rekao je za klupski sajt direktor Zvezde Davor Ristović.

"Veoma nam je žao što Traore neće igrati za Zvezdu. O njegovim igračkim kvalitetima izlišno je govoriti s obzirom da je riječ o reprezentativcu Francuske. Takođe, u ovih nekoliko dana bili smo u prilici da se uvjerimo da je riječ o sjajnom čovjeku i zaista veoma dobrom momku. Nadamo se da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere", dodao je on.

Ovu informaciju potvrdili su i igrač i njegov menadžer Miško Ražnatović na svojim "Twitter" profilima. Obojica su navela da je postojala obostrana želja o saradnji, ali da crveno-bijeli zbog "gustog rasporeda" nisu u poziciji da mjesec dana čekaju povratak Francuza na teren.

Traore je u Beograd došao kao slobodan igrač, pošto je prethodno raskinuo ugovor sa Lokomotivom iz Kubana. Zbog povrede koljena zadobijene ljetos, on je ove sezone odigrao samo dvije utakmice.

Prethodno je bio član Rome, Asvela, Roana i još nekoliko francuskih klubova. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Asvela, a igrao je i za koledž Južni Ajdaho.

Traore je bio član francuskog nacionalnog tima na Olimpijskim igrama u Londonu, gde je sa 12 poena bio najefikasniji igrač svoje selekcije u porazu od SAD.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC