• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šilobad: Trebaju nam oni što će da bodre!

"Nama su svi isti, ali nam ne trebaju oni koji će da prekidaju utakmice, već oni koji će da bodre klub", kaže direktor KK Partizan mt:s.

  Šilobad: Trebaju nam oni što će da bodre!  Izvor: MONDO

Direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad rekao je u ponedjeljak, dva dana poslije nereda u "Pioniru" na utakmici crno-bijelih protiv Cibone, da klubu nisu potrebni navijači koji će da prekidaju utakmicu, kao i da podjela među simpatizerima donosi nove troškove klubu.

Pristalice crno-bijelih su podijeljene u dva tabora ("Alkatraz" i "Zabranjene") i nalaze se na različitim tribinama hale "Pionir", ali i drugih borilišta u ostalim sportovima. Često se sukobljavaju, a posljednji incident dogodio se u subotu.

Poslije tuče prije početka utakmice, uslijedilo je ubacivanje petardi na parket i potom paljenje baklji, koje je dovelo do prekida utakmice, pražnjenja tribine i, sasvim sigurno, nove kazne za Partizan od strane ABA lige.

"Mi smo poslije subote sjeli da vidimo kakav zvaničan stav kluba da zauzmemo. Mi nikada nismo određivali ko smije a ko ne smije da dolazi na utakmice, nama su svi isti, ali nam ne trebaju oni koji će da prekidaju utakmice, već oni koji će da bodre klub", rekao je Šilobad agenciji Beta.

Prekid u subotu trajao je oko pola sata, a meč je mogao i da se ne nastavi. Utakmica je nastavljena tek pošto je otcjepljena frakcija ("Zabranjeni") organizovanih navijača napustila tribinu na zahtjev sudije.

Zbog brojnih sukoba dve frakcije na raznim borilištima i van njih, Partizanu su porasli troškovi organizacije svake utakmice.

"Mi ne možemo da utičemo na podijeljenost navijača, oni to moraju da riješe sami među sobom. To nam i otežava organizaciju, jer mi kao domaćini, bez protivničkih simpatizera, moramo da angažujemo više redara, tako da su troškovi organizacije svake utakmice veći za 30 do 35 odsto", rekao je Šilobad.

Pročitajte komentar urednika MONDA povodom incidenata u "Pioniru", kao i reakciju trenera Partizana Duška Vujoševića.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC