• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lejkersi ostali bez centara

Dvajt Hauard i Džordan Hil se povrijedili, a Pau Gasol imao potres mozga, pa će "jezeraši" biti značajno oslabljeni u narednih nekoliko mečeva.

  Lejkersi ostali bez centara  Izvor: MONDO

Ambiciozno selektirani tim Los Anđeles Lejkersa ide iz problema u problem.

Taman se oporavio Stiv Neš, od skora 9-14 stigli su do granice od 50 odsto (15-15) i onda napravili nekoliko krupnih koraka unazad.

Doživjeli su tri poraza zaredom u Stejpls centru (Filadelfija, Klipersi, Denver) i uz to ostali bez trojice udarnih visokih igrača!

Dvajt Hauard povrijedio je rame i pauziraće najmanje nedelju dana, dok će Pau Gasol zbog udarca u glavu na utakmici protiv Denvera propustiti mini-turneju po Teksasu, u utorak i sredu.

Prva rezerva na unutrašnjim pozicijama, Džordan Hil, povrijedio je kuk, takođe protiv Denvera i on će odsustvovati sa parketa bar koliko i Hauard.

To znači da će startni centar Lejkersa na gostovanjima Hjustonu i San Antoniju biti Robert Sejkr, koji je do juče igrao za ekipu Difendersa u razvojnoj ligi (NBDL), dok će na "četvorci" dobiti šansu malo korišćeni Entoan Džejmison i Erl Klark.

"Prošle sezone sam vodio Njujork, povrijedili su se Karmelo Entoni i Amare Studemajer, pa se dogodio 'Linseniti' (Džeremi Lin). Ko zna ko može da bljesne u našem timu", pokušao je trener Majk D'Antoni da utješi navijače.

S obzirom na sve pobrojane pehove i činjenicu da im krajem nedelje predstoji i okršaj sa Oklahomom, ne bi bilo iznenađenje da "jezeraši" padnu čak na 15-21, što bi ih plasman u plej-of učinilo teško ostvarivim zadatkom.

A, ljetos je Meta Vorld Pis najavljivao juriš na rekord Čikago Bulsa iz 1996, kada su regularni dio sezone završili sa samo 10 poraza...

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC