• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee: Treba da smirim euforiju

Dragan Bajić kaže da je njegov tim zasluženo dobio Crvenu zvezdu Telekom, a da mu je sada prvi zadatak da ohladi glave svojim igračima.

  Trener Igokee: Treba da smirim euforiju  Izvor: MONDO

Ide Igokea putem koji vodi u Evropu. I to onim putem koji vodi u prvu klasu evropskog takmičenja. Tim koji je sačinjen od iskusnih igrača, mnogi bi zlurado reklo, isluženih, drži košarkaške lekcije tokom čitave sezone u ABA ligi i čuva lidersku poziciju.

Poslije trijumfa nad Crvenom zvezdom Telekom 80:77 u derbiju 18. kola regionalne lige, trener Igokee Dragan Bajić kaže da nema mjesta slavlju, niti uzdizanju u nebesa. Ima još da se igra...

"Utakmica je bila fer i korektna, kontrolisali smo čitavu utakmicu i na kraju zaluženo smo pobijedili. Tokom cijele utakmice kažnjavali smo Zvezdu tamo gdje je bila najtanja. Utakmicu smo odigrali timski kolektivno kao i svaku dosad. Imamo veliku prednost, a moj najvažniji zadatak sada je da smirim euforiju, i uprave i javnosti i igrača. Moramo svaku sljedeću igrati bolje nego prethodnu i ništa ne smemo da prepuštamo slučaju, moramo da podignemo igru na željeni nivo i da dođemo do cilja, a to Evroliga", rekao je Bajić.

Trener košarkaša Zvezde Vlada Vukoičić rekao je da je pobjeda Igokee zaslužena, ali i da ne bi bilo nezasluženo da je njegov tim ostvario trijumf.

Vukoičić je, praktično, čestitao Igokei ulazak u Evroligu. Nije tako rekao, ali ono što je rekao to bi tako moglo da se razumije i protumači.

"Igokea je definitvno obezbijedila prvo mjesto u ligi. Ostalo je još osam kola do kraja i teoretski to može da se promijeni, ali ne vjerujem da će se to desiti. Čestitam Igokei, to je dobra ekipa, popunjena na svim pozicijama", rekao je trener crveno-bijelih.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC