• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Ponašanje Dodika za svaku osudu

"Takav gest ne priliči prvom čovjeku jednog ozbiljnog košarkaškog kluba koji je ove sezone u ABA ligi ostvario izvanredne rezultate".

 ZVEZDA: Ponašanje Dodika za svaku osudu Izvor: MONDO

Poslije navijača, reagovao je i klub.

Direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović osudio je ponašanje predsjednika Igokee, koji je šokirao javnost kada je poslije derbija u Laktašima, u kojem je Igokea pobijedila Zvezdu, istrčao na parket, vrijeđao, pokazivao srednji prst i udarao se u zadnjicu, a sve u pravcu navijača crveno-bijelih.

"Ponašanje predsjednika Igokee je za svaku osudu. Takav gest ne priliči prvom čovjeku jednog ozbiljnog košarkaškog kluba koji je ove sezone u ABA ligi ostvario izvanredne rezultate. Jako mi je žao što se sve to dogodilo, a prije svega zbog naših navijača koji su još jednom pokazali svoju vjernost i koji su i u dvorani u Laktašima bodrili voljeni klub. Nisu zaslužili da budu izvrijeđani na taj način. Ispadom Gorana Dodika bačena je sjenka na lijepu košarkašku predstavu i derbi koji je u svakom smislu opravdao očekivanja", rekao je Ristović a prenio zvanični portal kluba.

"Mislim da navijači to nisu zaslužili, jer je derbi protekao bez ikakvih problema. Žal za incidentom ovakve vrste je još veća ako se zna da je ekipa i rukovodstvo našeg kluba tokom boravka u Republici Srpskoj uživala maksimalno gostoprimstvo i veliku ljubaznost domaćina. Mogu da razumijem emocije i uzbuđenje poslije velike pobjede, ali kao što je predsjednik Igokee u sopštenju baš pred utakmicu sa našim klubom sam rekao: 'U dobru se ne ponesi, u zlu se ne porazi'. Mislim da tu lekciju Goran Dodik ovog puta nije savladao".

Povodom vijesti da je Dodik ponudio ostavku, Ristović je rekao:

"Vidio sam da je ponudio ostavku, što navodi na zaključak da je svjestan da je napravio grešku. Saopštio je i da uvrede nisu bile upućene navijačima Crvene zvezde što je malo kontraditktorno, jer koji predsjednik kluba bi se na onakav način obraćao svojim navijačima u najuspješnijoj sezoni od osnivanja kluba. Najviše bih volio da se sve to nije desilo, da na ovu temu ne moram da govorim. Nadam se da sve ovo neće uticati na dobre odnose naša dva kluba u budućnosti", zaključio je Ristović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC