• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Uniks nas neće potcijeniti

Trener Crvene zvezde poslije napornog puta ocijenio da domaćin neće sebi dopustiti opuštanje kao u duelu sa Ulmom.

 Vukoičić: Uniks nas neće potcijeniti  Izvor: MONDO

"Svoju snagu Uniks je pokazao pobjedom u Istanbulu", rekao je Vlada Vukoičić poslije izuzetno dugog puta Zvezdine ekspedicije od Beograda preko Moskve do Kazanja.

Trener crveno-bijelih svjestan je težine zadatka uoči treće faze Last 16 faze Evrokupa.

Rival njegovoj ekipi, uzdrmanoj porazima od Galatasaraja i Igokee, biće Uniks. Skupo sastavljeni tim, čija je prvobitna misija ove sezone bila da nastupa u Evroligi.

Međutim, nisu uspjeli da se plasiraju u najjače evropsko takmičenje kroz kvalifikacije.

"Uniks je imao kiks na početku sezone, ako tako može da se kaže, jer sastav koji su formirali trebalo je da im obezbijedi trijumf u kvalifikacijama za Evroligu. Imena poput Eidsona, Lajdeja, Četmena, Kajmajkoglua, Vujukasa zaslužuju ogromno poštovanje i to je na papiru djelovalo kao sastav koji bi mogao i trebalo da osvoji taj kvalifikacioni turnir", rekao je Vukoičić zvaničnom sajtu u Kazanju.

U prva dva kola Last 16 faze i Uniks i Zvezda (kao i Galatasaraj i Ulm) ostvarili su po pobjedu i poraz. Ruski predstavnik u prvom kolu slavio je u Turskoj, u drugoj poražen na svom terenu od Ulma.

"Svoju snagu Uniks je pokazao pobjedom u Istanbul, a mi smo na djelu mogli da vidimo koliko Galatasaraj ima moćan tim. Brejk koji su napravili u Turskoj ispustili su u jednoj ležernoj utakmici protiv Ulma. Mislim da je osnovni razlog njihovog poraza bila činjenica da su potcijenili Ulm. Međutim, sada će sigurno biti vrlo oprezni i potpuno spremni za meč protiv nas".

U pobjedu vjeruje i pored ogromnog kvaliteta Uniksa.

"I oni kao i sve druge ekipe imaju mane, a da mogu da izgube dokazao je i Ulm. Ja se nadam i hoću da vjerujem da njihove mane i propuste možemo da iskoristimo i pretvorimo u našu prednost".

Naporan put skratio je vrijeme za pripremu utakmice njegovim igračima, pa će do početka meča (srijeda, 16.00) morati da rade jačim tempom.

"Krenuli smo dan ranije kako bismo imali više vremena za koncentraciju, da radimo na psihološkoj pripremi i analizi. Ali, šta je tu je. Na probleme nismo mogli da utičemo, tako da moramo da se prilagodimo".

(MONDO, foto: kkcrvenazvezda.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC