• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Loš šut presudio

"Nismo pronašli način da poentiramo, posebno sa distance, a Uniks je to iskoristio da napravi veliku razliku, koju nismo mogli da stignemo".

 Vukoičić: Loš šut presudio Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Telekom Vlada Vukoičić istakao je da je Uniks zasluženo slavio u meču 3. kola Last 16 faze Evrokupa - 78:59.

"I prije dolaska u Kazanj znali smo da će Uniks poslije poraza od Ulma kod kuće igrati mnogo bolje. Igrali smo protiv ekipe koja ima odličnog trenera, i veoma dobre igrače selektirane da igraju Evroligu. Domaćin je poslije poraza pred svojim navijačima imao veliki motiv da zabilježi pobjedu i odigrali su na veoma visokom nivou. Čestitam im na pobjedi", rekao je Vlada Vukoičić.

On je rekao da je njegova ekipa loše poentirala.

"Domaćin je na startu igrao pod pritiskom i to se odrazilo na rezultat u prvoj četvrtini. Međutim u nastvaku smo napravili nekoliko grešaka u odbrani, zbog čega smo brzo izgubili prednost. Uniks se oporavio u nastavku i zaigrao mnogo mnogo bolje. Mi nismo uspjeli da pronađemo način da poentiramo, posebno sa distance. Rival je do tada već napravio veliku razliku, koju nismo mogli više da stignemo. Zatraražio sam tajm-aut sa idejom da smanjimo rezultatsku razliku, da završimo meč sa minusom od 10 ili 12 poena, ali nismo uspjeli u tome, jer nismo dobro odigrali u napadu", rekao je Vukoičić.

Trener Uniksa Aco Petrović istakao je da njegov tim možda nije prikazao dopadljivu igru, ali je ostvario cilj.

"Pravili smo neke greške, naročito na početku meča, ali smo uspjeli poslije toga da konsolidujemo redove i popravimo igru. ne mogu da kažem da smo pružili lijepu igru, ali sam zadovoljan zbog pobjede i zbog toga čestitam svojim igračima", rekao je trener Uniksa.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC