• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Tuga Lejkersa - Majami šampionski

Agonija Lejkersa se produbljuje, Oklahoma umije da izgubi, Majami sve bolji.

 NBA: Tuga Lejkersa - Majami šampionski  Izvor: MONDO

Nema kraja lošim vijestima za Lejkerse. Doživjeli su sedmi uzastopni poraz na gostovanjima i izgubili startnog centra Dvajta Hauarda zbog povrede. NBA Zvezda koja nikako da zasija u dresu tima iz Los Anđelesa povrijedila je rame i još se ne zna koliko će odsustvovati sa terena.

Do novog potresa u timu dolazi dan pošto je trener saopštio da se Pau Gasol definitivno seli na klupu za rezerve zbog slabe forme. Kako stvari stoje, već sutra će ponovo biti starter... To je zapravo i priča o Lejkersima u ovoj sezoni – puno priče o igračima i trenerima a malo „djela“ na terenu.

Šta više, novi poraz, ovaj put od Memfisa 103:96 dodatno ih udaljava od plej ofa, a bili su kandidati za titulu, prije početkka sezone. Memfis je nadigrao Lejkerse timskom igrom u kojoj je čak šest igrača imalo dvocifren učinak na kraju meča. Najefikasniji je bio rezervista Artur sa 20 poena. Kod gostiju je svojih 29 poena ubacio Kobi Brajant.

Najbolja ekipa u ligi Oklahoma Siti doživjela je deseti poraz u sezoni. Bolji od Tandera bio je nezgodni Golden Stejt predvođen Karijem koji je ubacio 31 koš. Kod gostiju je odličan bio Durant sa 33 poena, ali je zakazao Rasel Vestbruk koji je šutirao iz igre 3/16.

Situaciju je iskoristio San Antonio koji se pobjedom nad Nju Orleansom 106:102 približio na jednu pobjedu od Oklahome. Partiju sezone pružio je Tijago Spliter koji je imao učinak od 25 poena i 7 skokova. Toni Parker ubacio je poen manje. Kod Hornetsa Erik Gordon završio je sa 17 koševa.

Predvođen Lebronom Džejmsom, koji je ostvario 34. "tripl-dabl" u karijeri, Majami je savladao Toronto sa 123:116. Uz 31 poen, najbolji pojedinac Majamija imao je i deset skokova i 11 asistencija. Uz Džejmsa istakao se i Dvejn Vejd koji je ubacio 35 koševa, pri čemu je imao sedam asistencija i pet uhvaćenih lopti. U poraženom Torontu istakao se nekadašnji igrač Cibone Alan Anderson sa 20 poena.

Najbolje poteze večeri pogledajte OVDJE.

Kompletni rezultati:

Šarlot - Atlanta 92:104
Majami - Toronto 123:116 (produžetak)
Hjuston - Denver 95:105
Memfis - L.A. Lejkers 106:93
Minesota - Bruklin 83:91
Čikago - Detroit 85:82
San Antonio - Nju Orleans 106:102
Juta - Vašington 92:88
Portland - Indijana 100:80
Sakramento - Finiks 96:106
Golden Stejt - Oklahoma 104:99

(MONDO, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC