• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea dovela Bojana Radetića

Lider ABA lige pojačao se nekadašnjim igračem Crvene Zvezde i FMP Železnika, Bojanom Radetićem.

 Igokea dovela Bojana Radetića Izvor: MONDO

Ekipa iz Aleksandrovca pojačala se pod obručem. Ugovor do kraja sezone sa Igokeom je potpisao krilni centar Bojan Radetić.

On je trenirao sa nama, zatim otišao u Švedsku pa se vratio i ponovo trenirao s nama i odlučio sam da potpišemo s njim ugovor do kraja sezone.  Radi se o jednom dobrom igraču koji nije u nekoj takmičarskoj formi ali vremenom ćemo ga spremiti tako da nam može sigurno pomoći u narednom periodu. On je porijelom iz Laktaša i to je isto tako plus da imamo još jednog našeg momka", potvrdio je za MONDO trener Igokee Dragan Bajić.

Dvadesetpetogodišnji Radetić je visok, 2,03 metra, igra na poziciji krilnog centra, a riječ je o igraču rođenom u Banjaluci.

Profesionalnu karijeru gradio je u  Borcu iz Čačka odakle je prešao u FMP, a nakon fuzionisanja kluba iz Železnika sa Crvenom zvezdom igrao je za crveno-bijele.

Pod vođstvom Svetislava Pešića počeo je dobro sezonu 2011/2012, ali je zatim doživio tešku povredu koljena zbog koje je pola godine bio van terena.

Ove sezone igrao je za rumunski Pitesti i Vajt Iglse iz Štokholma, za koje je upisao šest nastupa.

Trener Igokee rekao je da zasad ne planira dodatna pojačanja za završnicu sezone u ABA ligi, ali nije ni isključio mogućnost da vidimo još nekog igrača u dresu Igokee.

"Zasad ne planitamo nova pojačanja. Odlučio sam da s ovim timom odigramo ovaj drugi dio lige. Ovo dosad je bilo uspješno i nadam se da će uspješno biti i u nastavku sezone. Što se tiče još nekih eventualnih pojačanja, vidjećemo u narednom periodu", rekao je Bajić

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC