• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Podrška Vukoičiću

Predsjednik Crvene zvezde Telekom osjetio potrebu da zaštiti šefa stručnog štaba poslije tri uzastopna poraza. "Odriješene su mu ruke".

 Čović: Podrška Vukoičiću Izvor: MONDO

Zvezdini neuspjesi u duelima sa Galatasarajem, Igokeom i Uniksom zabrinuli su navijače. Nebojša Čović, predsjednik kluba, poručio im je da nema razloga za brigu.

"Doživjeli smo tri poraza, od toga dva na teškim gostovanjima. Međutim, i porazi su sastavni dio sporta i oni ne mogu da nas uzdrmaju na bilo koji način, jer je klub na stabilnim nogama", izjavio je prvi čovjek crveno-bijelih za klupski sajt.

Ekipa Vlade Vukoičića zakomplikovala je svoj plasman u Last 16 fazi Evrokupa, dok na tabeli ABA lige još "drži" drugo mjesto, sa "odbjeglom" Igokeom ispred sebe.

Pred duele sa MZT Skopljem i Uniksom na svom parketu predsjednik kluba izrazio je podršku šefu stručnog štaba. Oštro je odbacio navode o njegovoj smjeni.

"Vrlo dobro znam kako i na koji način se prave tendenciozne informacije u clju destabilizacije kluba. Međutim, vrlo jasno ću da kažem da niti smo razmišljali niti razmišljamo o bilo kakvoj smjeni trenera. Uprava kluba čvrsto i iskreno stoji iza gospodina Vlade Vukoičića", rekao je Čović i podvukao:

"Njemu su odriješene ruke i obezbijeđeni svi uslovi za normalan rad. Sve druge priče na ovu temu predstavljaju notornu laž i izmišljotinu".

Iako je jasno da ni ekipa u posljednje tri utakmice nije igrala u skladu sa svojim kvalitetom, čelnik kluba poručio je košarkašima: "Vjerujemo vam".

"Što se tiče igrača i u njih imamo puno povjerenje i očekujem da će u nastavku sezone pružati još bolje partije".

Čović je podsjetio da je klub "na stabilnim nogama" i da razumije nestrpljenje među navijačima. Međutim, podsjetio ih je i na činjenicu da Košarkaški klub Crvena zvezda u junu 2011. godine nije ni postojao.

"Ono što je urušavano deset i više godina ne može da se popravi za nepune dvije, bez obzira na opravdane želje. Prije zore ne može da svane", zaključio je predsjednik crveno-bijelih.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC