• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Partizan i Zvezda da organizuju F4

"Ako Partizan i Zvezda izbore plasman na završni turnir ABA lige, logično je da naš grad bude domaćin Fajnal fora".

 Vujošević: Partizan i Zvezda da organizuju F4 Izvor: MONDO

"Ako dva predstavnika iz Beograda Partizan i Crvena zvezda budu učesnici F4 turnira, bilo bi logično da se on održi ovdje. U tom slučaju organizacija bi bila u saradnji dva kluba. Kvalitet života u tim danima u Beogradu bi bio povećan zbog mogućnosti gledanja takvih utakmica, a i šanse oba kluba bi bile veće za plasman u Evroligu", rekao je Duško Vujošević.

Gradonačelnik Beograda i predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas dan ranije je izjavio da grad neće organizovati F4 turnir zbog velikih finansijskih troškova koje iziskuje takvo takmičenje.

Partizan mt:s trenutno zauzima treće mjesto na tabeli ABA lige sa skorom 12-6, i u nedjelju ga očekuje težak meč, gostovanje Radničkom u Kragujevcu, u okviru 19. kola.

"Ova utakmica je značajna za oba kluba, Radnički je opasniji na domaćem terenu nego u gostima. Imaju sve atribute domaće ekipe, tri igrača koji dobro šutiraju trojke, ali i dosta lažnih četvorki i petica, koji se izvlače i šutiraju sa distance. Vjerujemo u svoj rad, borićemo se za svaku loptu i nećemo biti ekipa koja manje želi pobjedu", poručio je Vujošević.

Težak meč protiv Kragujevčana očekuje i krilo Partizana Marko Čakarević.

"Ovo će biti teško gostovanje, svaka utakmica nam je kvalifikaciona za Evroligu i pobjeda nam donosi dosta. Radnički je težak domaćin i retko gubi na svom terenu", rekao je Čakarević uoči meča u Kragujevcu, koja se igra u nedjelju od 20.30 časova u hali "Jezero".

Trener Partizana je prokomentarisao i da zbog pravila da svaka ekipa može da prijavi četiri strana košarkaša Francuz Žofri Lovernj najvjerovatnije neće igrati na završnici Kupa Radivoja Koraća, od 7. do 10. februara u Kragujevcu.

"Zadovoljan sam angažovanjem i ponašanjem cijele ekipe, a to ne može da opstane ako neko nema veliku želju, posvećenost i rad. Lovernj je došao u momentu kada se igraju najvažnije utakmice, pokazao je čvrstinu, veliku volju i spremnost za rad, ali još je rano da dajemo bilo kakve prognoze", dodao je Vujošević.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC