• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Nema krize igre

Trener Crvene zvezde kaže da je njegova ekipa bila u krizi rezultata, ali ne i igre. Cilj je da se zadrži drugo mjesto.

 Vukoičić: Nema krize igre  Izvor: MONDO

Zvezda je u nedjelju u hali Pionir pobijedila makedonski MZT i prekinula niz od tri uzastopna poraza.

Crveno-bijeli su tako ostali u trci za prvo mjesto ABA lige sa vodećom Igokeom, dok Partizan sutra mora da pobijedi Radnički u Kragujevcu da bi se ponovo izjednačio sa Zvezdom.

"Dio naših planova je da zadržimo poziciju dva i eventualno, ako se ukaže šansa, pokušamo nešto više. Prekinuli smo mini seriju od tri izgubljene utakmice u kratkom periodu, bili smo svjesni da postoji kriza rezultata, ali ne i kriza igre. Dobra atmosfera na treningu nije trebalo da se pokvari, to nas je opterećivalo pred ovu utakmicu. Nismo dobro odigrali na početku, a kada smo podigli agresivnost u odbrani, imali smo dosta poena iz kontranapada", rekao je Vukoičić.

On je dodao da crveno-bijeli moraju čim prije da zaborave ovaj meč i okrenu se utakmici 4. kola Last 16 faze Evrokupa, koju u srijedu u Beogradu igraju protiv Uniksa Iz Kazanja.

Na pitanje novinara da prokomentariše slabije igre u posljednje vrijeme Majkla Skota i Marka Simonovića, Vukoičić je rekao:

"Svi mi očekujemo bolju statistiku. Skot je igrao i imali smo 20 poena razlike, bio je aktivan učesnik u stvaranju tog rezultata, ali to se ne vidi u statistici, kao ni njegova angažovanost u odbrani, duge ruke i ostali kvaliteti. Simonović danas nije igrao puno, tražili smo nešto od njega, nije odradio, ali to je sastavni dio utakmice".

Bek Zvezde Branko Lazić rekao je da je njegov tim zabilježio važnu pobjedu.

"Nije bilo lako poslije tri uzastopna poraza. Počeli smo stegnuto , uspjeli smo da se vratimo odbranom, digli smo rezultat na 22 razike, bilo je i padova, ali smo sačuvali rezultatsku prednost i došli do pobjede", rekao je Lazić.

Trener MZT Aleš Pipan smatra da su crveno-bijeli zasluženo doši do pobjede.

"Bili su bolji u svim segmentima igre, prokockali smo šansu u drugoj četrvtini. Izgubili smo dosta lopti, u nastavku smo bili bolji, ali osjetio se manjak igrača u rotaciji. Nadam se da povrede naših igrača nisu teške i da će brzo moći da se vrate na teren, ali trenutno ne izgledaju dobro", rekao je Pipan.

Organizator igre makedonske ekipe Nikola Otašević čestitao je Zvezdi na pobjedi.

"Izgubili smo utakmicu u prvom poluvremenu, dosta lako smo gubili lopte, Zvezda je to iskoristila i stekla nedostižu prednost. U drugom poluvremenu smo krenuli na sve ili ništa, ali nismo imali snage da pripretimo Zvezdi", rekao je Otašević.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC