• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta: Srce! Dule: Ponovo oštećeni...

Treneri Radničkog i Partizana mt:s na konferenciji za novinare su se bavili različitim aspektima utakmice u Kragujevcu (78:76)...

 Muta: Srce! Dule: Ponovo oštećeni... Izvor: MONDO

Miroslav Nikolić čestitao je svojim igračima na borbenosti i taktičkoj disciplini u pobjedi nad crno-bijelima, a kritikovao ih zbog promašenih slobodnih bacanja u posljednjim minutima.

"Mislim da je izvučen maksimum što se tiče taktičkog dijela. Čestitao bih svojim igračima, prije svega na srčanoj borbi, jer je to jedini način da se pobijedi Partizan. Ipak, promašili smo pet bacanja u posljednja tri minuta, to moraju da pogode", rekao je Nikolić, prenosi portal "MVP".

Strateg Radničkog upozorio je da poslije velike pobjede ne smije da se ponovi pad forme, kao prošle sezone, u gotovo identičnoj fazi ABA lige.

"Pobjeda nad Partizanom mnogo znači što se tiče rivalstva, ali neće ništa značiti ako izgubimo od Krke. Moramo ovdje da pobijedimo i Budućnost i sve ostale ekipe".

Nikolić je dodao da neki igrači u ponedjeljak nisu mogli da igraju zbog povreda, a da je Ratko Varda u prvoj četvrtini morao da izađe zbog peha sa Ahilovom tetivom.

Duško Vujošević je krivicu za poraz crno-bijelih raspodijelio na tri faktora.

Prvi...

"Nismo se dobro adaptirali na neke promjene strukture, pogotovo u momentu kada su oni snizili postavu i napravili atipičnu igru, uz 'pik end pop' i širinu u šutu za tri poena. Nismo uspješno branili taj šut, niti smo uspjeli da materijalizujemo visinsku prednost koju smo imali tog momenta".

Drugi...

"Moram da kažem da nekoliko igrača stvarno nije bilo na nivou ove utakmice. Koji su to igrači, to je naravno njima rečeno u svlačionici i to nećemo iznositi preko medija".

I treći.

"Utakmicu gdje je odlučivala jedna lopta, sudije Boltauzer, a i Belošević, dali su protivničkoj ekipi. To nije prvi put da Partizan u bitnim momentima biva oštećen i stvarno je veoma čudno da se u ovako značajnom takmičenju sudije tako olako igraju sa sudbinama čitavih klubova", naglasio je Vujošević, dodavši da su pomenute sudije Radničkom "vraćale dugove" sa nekih prethodnih gostovanja.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC