• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menadžer: CSKA slao ponudu za Vestermana

Miodrag Ražnatović otkrio da su "armejci" poslije prve faze Evrolige poslali konkretnu ponudu za mladog Francuza.

 Menadžer: CSKA slao ponudu za Vestermana  Izvor: MONDO

Nastupi Lea Vestermana, francuskog plejmejkera rođenog 1992. godine, od početka sezone su česta tema razgovora navijača Partizana mt:s.

Forma jednog od najvećih evropskih talenata oscilirala je iz mjeseca u mjesec i nerijetko bila razlog za kritiku njegovih igara.

Međutim, njegov menadžer Miodrag Ražnatović upitao je u ponedjeljak uveče da li na cijelom kontinentu postoji igrač Vestermanovih godina koji organizuje igru u klubu veličine Partizana mt:s i u ligi poput ABA.

"Sad slobodno mogu da kažem, dovoljno je vremena prošlo, da je CSKA htio da dovede Vestermana poslije prve faze Evrolige. Ako je Etore Mesina prepoznao u njemu nešto i kad je sa mnom razgovarao i pitao me gdje sam ga našao, onda mislim da bi navijači samo trebalo da budu strpljivi", rekao je Ražnatović gostujući na SOS kanalu.

Vesterman ove sezone u ABA ligi prosječno postiže 6,8 poena, uz dvije asistencije po meču. U Evroligi je ubacivao 9,6 poena po utakmici, uz četiri asistencije i za prosječno 29 minuta u igri.

Prema Ražnatovićevim riječima, "armejci" su u njemu prepoznali veliki potencijal i poslije neuspjelog pokušaja da ga upare sa Milošem Teodosićem na "jedinici", doveli Tea Papalukasa.

"Sada je moguće pričati o tome. On nije znao sve detalje, samo mu je bilo malo nagovješteno. Međutim, na prvi pomen njegovog mogućeg odlaska u CSKA, odgovor je bio ne. Da je Partizan htio da se bavi trgovinom on bi sad bio u CSKA", dodao je agent.

Leo Vesterman nastupio je 30 minuta i u porazu Partizana mt:s od Radničkog u ponedjeljak uveče. Ubacio je deset poena, uz tri asistencije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC