• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Pobjednički povratak Boguta

Centar Golden Stejta, igrao u pobjedi nad Torontom - godinu dana pošto je doživio prelom skočnog zgloba.

 NBA: Pobjednički povratak Boguta  Izvor: MONDO

Živ je!

Endru Bogut konačno se vratio na parket i odmah pružio vrlo dobru partiju za Golden Stejt Voriorse. Oni su kao gosti savladali Reptorse 114:102, a centar iz Australije zabilježio 12 poena, osam skokova i četiri blokade.

"Većim dijelom sezone bio sam frustriran, mentalno i fizički. Bilo je sjajno istrčati na teren i biti dio igre. Pobjeda je bonus", izjavio je Bogut.

Skočni zglob slomio je 25. januara prošle godine, dok je još bio član Milvokija. Baksi su ga "trejdovali" sredinom marta, potom je operisan, da bi početkom ove sezone nastupio na četiri utakmice.

Pošto je bol i dalje bio prisutan, Bogut je poslat na rehabilitaciju i to na neodređeno vrijeme. Nova pauza potrajala je tri mjeseca, ali prvi "pik" sa drafta 2005. godine kaže da mu je donijela mnogo toga dobrog.

"Osjetio sam da imam eksplozivnost koja mi je nedostajala jesenas. Dva puta sam zakucao i tada sam shvatio da mi je zglob opet u dobrom stanju". 

Video pogledajte OVDJE.

NBA igrači se u sličnim situacijama štede od igranja dvije noći zaredom, ali on planira da u utorak u Klivlendu ponovo bude u sastavu.

Bogut ima 28 godina, visok je 213 centimetara, a čitavu NBA karijeru, do pomenute trampe u Golden Stejt, proveo je u Milvokiju.

Voriorsi sa skorom 27-17 zauzimaju peto mjesto na tabeli Zapadne konferencije i mogli bi da se plasiraju u plej-of prvi put od 2007. godine. Krilni centar Dejvid Li nastupiće na predstojećem Ol star meču u Hjustonu, a mnogi smatraju da je tamo trebalo da se nađe i plejmejker Stiven Kari.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC