• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aco Trica: Igokea je najljepša sportska priča

Trener Cedevite Aleksandar Petrović nahvalio Igokeu nakon pobjede u Laktašima. "Bajić je trener, a Igokea ekipa godine", kaže Aco Trica.

 Aco Trica: Igokea je najljepša sportska priča Izvor: MONDO

Cedevita je u nedjelju uveče nanijela Igokei prvi domaći poraz ove sezone u regionalnoj ABA ligi i to tek u 20. kolu. BIlo je 56:64 (14:18, 11:17, 14:17, 17:12) u korist Zagrepčana.

Slabo šta je finkcionisalo u domaćem timu ove nedjeljne večeri, što su gosti iz Zagreba nemilosrdno kažnjavali i zabilježili 12. pobjedu kojom su ostali u trci za završni turnir.

"S obzirom da je Budućnost pobijedila Cibonu, mi smo imali imperativ da ostanemo u igri za Fajnal-for. Dobro smo se pripremili za Igokeu, odigrali smo briljantnu odbranu, ali mi je žao što smo prokockali onih 20-tak poena prednosti u finišu", izjavio je trener Cedevita Aleksandar Petrović neporedno poslije utakmice.

Uprkos sigurnom trijumfu, koji njegov tim vraća u realne izglede za završni turnir, popularni Aco Trica nije propustio priliku da pohvali Aleksandrovčane i njihovog trenera Dragana Bajića.

"Bez obzira na našu pobjedu, Igokea i Bajić su za mene bez ikakve dileme tim i trener godine! Igokea je stvarno nevjerovatna sportska priča".


Bajić se zahvalio kolegi sa klupe Zagrepčana na komplimentima, a onda počeo kratku analizu izgubljene utakmice, prve na parketu u Laktašima ove sezone.

"Mi smo bili loši u svim segmentima, a posebno smo dozvolili da Cedevita mnogo šutira poslije ofanzivnog skoka. Imali smo i mnogo izgubljenih lopti, dok u napadu nismo bili ni blizu našeg nivoa, pa je poraz bio neminovan i zaslužen", rekao je trener Igokee.

Igokea je i dalje lider Jadrana sa 15 pobjeda i pet poraza, a osim trijumfa u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu Telekom, ima i bolji međusobni skor od crveno-bijelih.

Ipak, do kraja sezone preostalo je još šest utakmica i prvo mjesto odnosno direktan plasman u Evroligu "igosa" je doveden u pitanje.

(MONDO, foto: Avaz)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC