• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BiH: Igokea protutnjala Bijeljinom

Tim iz Aleksandrovca pobjedom nad Radnikom (102:76) ovjerio "već viđeno" polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

 KUP BiH: Igokea protutnjala Bijeljinom Izvor: MONDO

Odgođeni meč četvrtfinala Kupa BiH između Radnika i Igokee okončan je u utorak uveče u sali OŠ: "Vuk Karadžić" u Bijeljini onako kako je većina ljubitelja ovog sporta i pretpostavljala - ubjedljivom pobjedom ekipe Dragana Bajića - (76:102).

Znalo se i ranije da će završni turnir u Kupu BiH biti odigran u dvorani u Laktašima 9. do 10. februara, a Bajićev tim je večeras potvrdio da će biti rival Čapljini, dok se u drugom polufinalnom dvoboju sastaju Široki i Posušje.

"Projektovano" finale dva predstavnika BiH u ABA ligi biće prilika Igokei da se revanšira timu sa Pecare za prošlosezonski poraz (83:75) i neosvajanje trofeja.

Upravo je "podizanje pehara" cilj Aleksandrovčana u ovom takmičenju.

"Obzirom da smo domaćini i da smo ove sezone pokazali da i u regionu igramo ponajbolju košarku, želimo da osvojimo pehar Kupa BiH", izjavio je Zoran Petković, pomoćni trener "igosa" za MONDO i pozvao sve navijače da dođu u Laktaše na završni turnir kako bi podržali tim u pohodu na trofej.


Bijeljinski tim u utorak uveče nije imao nikakvih šansi protiv lidera regionalne ABA lige, ali se predstavio u dobrom svjetlu i na trenutke pokazao da nije slučajno ozbiljan kandidat za "Ligu 6" prvenstva BiH.

Ipak, mnogo iskusniji i kvalitetniji gosti iz Aleksandrovca nisu dozvolili domaćinu ni promil nade da može napraviti eventualno iznenađenje.

Najbolji Igokein pojedinac, ali i cijele utakmice bio je Siniša Štemberger sa 27 postignutih pogodaka, a još četvorica "igosa" ostvarila su dvocifren košgeterski učinak.

Kapiten Milan Dozet ubacio je 14 koševa, Korsli Edvards je dodao 12, dok su po deset pogodaka na svoj konto upisali Goran Gajović i Klif Hemonds.

(N. Š. /MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC