• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sinovec: Ne bježimo od uloge favorita

"Mislimo da smo najbolja ekipa i da uz podršku sa tribina možemo da osvojimo 'Žućkovu lijevicu'", poručuje kapiten Radničkog.

 Sinovec: Ne bježimo od uloge favorita  Izvor: MONDO

U Radničkom iz Kragujevca kipte od optimizma uoči završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Rival u četvrtfinalu biće im Metalac. Valjevci su osvojili Liga Kup Srbije i stižu na okršaj sa najboljim srpskim timovima kao trećeplasirana ekipa Košarkaške lige Srbije.

Tim Miroslava Nikolića trenutno je peti na tabeli ABA lige, sa istim odnosom pobjeda i poraza kao Budućnost i Cedevita.

Kapiten Radničkog Stefan Sinovec dobro zna situaciju u taboru predstojećeg protivnika, za koji je nastupao po odlasku iz Partizana mt:s.

"U svaku utakmicu do sada ulazili smo bez ikakvog potcjenjivanja rivala, tako će biti i u Kupu. Težimo finalu, ali idemo iz meča u meč... Uvjereni smo u trijumf jer će nas nositi želja da doguramo do finala i da se borimo za trofej. To žele svi u klubu, ali i u gradu", rekao je ljubimac kragujevačke publike.

Duel dvije ekipe zakazan je za petak u 18.30 časova, a Miroslav Nikolić odlučio je da u borbi za prestižni trofej računa na strance Aleksandra Ćapina, Terika Vajta, Miloša Borisova i Metjua Emeninga.

"Najviše će nam nedostajati povrijeđeni Varda, ali biće sa nama kraj terena. Pokazali smo protiv Partizana kod kuće, a naročito u Novom Mestu u posljednjem kolu ABA lige, da i sa nepotpunim sastavom možemo da pobijedimo i čak odigramo najbolju utakmicu sezone", dodao je Sinovec.

Metalac je dva puta u istoriji igrao protiv Radničkog u Jezeru. Poražen je u obe utakmice, a Stefan Birčević, uzdanica Kragujevčana, takođe je nastupao za valjevski klub.

"Čini mi se da u deset mečeva imaju skor 9:1. Pripremamo se za ovu utakmicu kao i za svaku koju igramo u Jadranskoj ligi", rekao je on, a kapiten Sinovec podvukao:

"Svi favorizuju tri ekipe koje igraju Jadransku ligu. U nekim medijima se prebacuje lopta u naše dvorište, ali mi ne bježimo od toga. Mislimo da smo najbolja ekipa i da, uz najavljenu podršku sa tribina, možemo da osvojimo Žućkovu lijevicu".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC