• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Iz Denvera poruka - sad ćete da vidite!

Deveta uzastopna pobjeda Denvera, Šon Merion vodio Dalas do pobjede nad Golden Stejtom. Pargo se bori za duži ugovor sa Filadelfijom.

 NBA: Iz Denvera poruka - sad ćete da vidite!  Izvor: MONDO

"OK, sad je vrijeme da malo obratite pažnju i na nas", izjavio je trener Denvera Džordž Karl nakon strašne serije njegovog tima.

Denver je dobio devetu utakmicu u nizu, u posljednjih 17 mečeva pobijedio je 15 puta, ali sve to nije bilo dovoljno da se neko od igrača Denvera nađe među učesnicima OL-star spektakla naredne nedjelje. Upravo to boli Džordža Karla, jer je, smatra on, nemoguće da baš niko od njegovih pulena nije dobar da bude na toj zabavi.

"Probaćemo da šokiramo svijet i postanemo prvi tim koji je osvojio šampionat bez ijedne Ol-star zvezde", zvuči "prijetnja" trenera Denvera.

Denver je u noći između subote i nedjelje pobijedio Klivlend 111:103, što mu je deveti uzastopni trijumf, u kojem su najveći doprinos dali Danilo Galinari sa 19 poena i devet skokova, Kenet Farid sa 17 poena i sedam skokova, kao i Andre Igudala sa 14 poena i sedam asistencija.

KLIVLEND - DENVER


Dalas je savladao Golden Stejt 116:91, a za trijumf je najzaslužniji Šon Merion sa 26 poena i 11 skokova. O' Džej Mejo mu je bio uz rame - 19 poena i devet asistencija, dok je Dirk Novicki ubacio 15 poena i imao šest skokova.

DALAS - GOLDEN STEJT


Sakramento je pobijedio Jutu, zahvaljujući raspoloženom triju - Ajzeja Tomas 25 poena, Markus Tornton 24, Džejms Tomson 21 poen.

Bilo bi nepravedno ne pomenuti i sjajnog Levoja Alena koji je u pobjedi Filadelfije nad Šarlotom (87:76) postigao 14 poena i imao čak 22 skoka. Debitovao je i Džeremi Pargo, koji je ubacio 12 poena.

Navijači Filadelfije, oduševljeni zbog njegovog dolaska, napravili su i šalu: "Vels Fargo centar" bi trebalo sada nazvati "Vels PARGO centar".

Zanimljivo, on je potpisao ugovor sa Filadelfijom na 10 dana(!?) i u tom vremenu bi trebalo da dokaže da je vrijedan. Početak mu je bio sasvim zadovoljavajući.

REZULTATI:

Klivlend - Denver 103:111
Filadelfija - Šarlot 76:87
Milvoki - Detroit 100:105
Dalas - Golden Stejt 116:91
Sakramento - Juta 120:109

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC