• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Napuštam Igokeu na kraju ABA lige

„Ako savez ne promijeni odluku da svaka ekipa u Ligi 6 mora imati u petorci mlađeg od 20 godina, po završetku ABA lige napuštam klupu“, rekao Bajić.

 Bajić: Napuštam Igokeu na kraju ABA lige Izvor: MONDO

Košarkaši Igokee osvojili su u nedjelju prvi trofej u ovoj sezoni pobjedom nad Širokim 86:81 u finalu Kupa BiH, a trener Igokee Dragan Bajić poslije meča iznenada je najavio da će napustiti klupu Igokee po završetku ABA lige.

Razlog je odluka Košarkaškog saveza BiH da u domaćem prvenstvu svaka ekipa mora u početnoj petorci, ali i tokom čitave utakmice na parketu bar jednog igrača rođenog 1991. Ili mlađeg.

„Bojim se da ću zbog toga po završetku ABA lige da odstupim sa klupe Igokee. Ja sad treniram jedan tim, u aprilu počinje Liga 6 i tada ću trenirati drugi tim i neću se moći ravnopravno spremati za Fajnal for, a ja kao svaki trener želim da osvojim ABA ligu. Ako Savez ne promijeni tu odluku, ne mogu preći preko nekih stvari, odstupiću sigurno sa klupe jer ne želim takav odnos“, izjavio je Bajić.

On je ocijenio da je njegov tim zasluženo slavio protiv Širokog u meču za koji se znalo d aće biti neizvjestan.

"Ja sam u najavi rekao da će biti teška i tvrda utakmica. Mislim da je moj tim još u grču poslije poraza od Crvene zvezde. Mislim da smo još u nekom grču i nismo na nivou na kojem smo bili tokom čitave sezone. Jedan dio utakmice odbrana nam je bila na visokom nivou pogotovo u drugoj četvrtini kada smo otišli na 10 razlike međutim stravičan pad koncentracije dozvolio je Širokom da se vrati u utakmicu. Opet smo na kraju prelomili utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili", rekao je Bajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC