• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP: Vulkanizeri "trljaju" ruke

Za vrijeme finalne utakmice Kupa Koraća na ulicama i parkinzima Kragujevca su probušene gume desetinama automobila sa beogradskim tablicama.

 KUP: Vulkanizeri "trljaju" ruke  Izvor: MONDO

Mnoge Beograđane, koji su na finale Kupa u Kragujevac doputovali sopstvenim automobilima, izlet do srca Šumadije će koštati nekoliko stotina evra. Zavisno od tipa i veličine guma, kao i broja guma koje su "stradale".

Kao da nisu bile dovoljne katastrofalne scene u dvorani, pa i snijeg koji je počeo da pada tokom utakmice, ljude su na parkinzima oko "Jezera", ali i na ulicama u samom centru Kragujevca, čekali automobili sa po dvije, tri, pa i sve četiri probušene gume.

Da li je to bila manifestacija netrpeljivosti prema Beogradu, ili samo prema Beograđanima koji su došli u "naš" grad da navijaju za Zvezdu i Partizan, neka čitaoci procjene sami.

Neke je ta vrsta odmazde podsjetila na davna vremena, kada su u Splitu, navodno, automobili sa "BG" tablicama znali da završe i u moru...

Koliko je ljudi oštećeno ovog puta? Pa, recimo samo da je vulkanizer koga su beogradski novinari u ponedjeljak oko podneva zatekli "na terenu", rekao da je od sinoć imao 24 intervencije, a da ga čeka još oko 30.

Da li je potrebno naglasiti da ima i onih čije su gume izbušene na pravdi boga? U toj grupi su i naše kolege iz produkcije "Sport network", koje su, kao i obično, željele samo da odrade svoj posao.

(izveštač MONDA iz Kragujevca Ivan Bogunović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC