• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Zasluženo, Vujošević: Sramno

Trener Crvene zvezde Telekom smatra da su njegovi košarkaši zasluženo osvojili trofej Kupa Radivoja Koraća. Vujošević ljut na sudije.

  Vukoičić: Zasluženo, Vujošević: Sramno  Izvor: MONDO

Derbi između Crvene zvezde Telekom i Partizana mt:s koji je počeo u nedjelju uveče, a zbog divljanja navijača završen u ponedjeljak, pripao je crveno-bijelima.

Rezultatom 78:69 Zvezda je došla do trećeg trofeja "Žućkove levice", a ukupno šestog pehara Kupa u istoriji.

Zadovoljan pobjedom u praznoj dvorani Jezero u Kragujevcu bio je trener crveno-bijelih Vlada Vukoičić.

"Igrali smo juče jedan dio, danas drugi, dva suprotna ambijenta, juče je meč bio nezivjestan. Bilo je pitanje kako će igrači reagovati na motivacionom planu. Uspjeli smo da kompenzujemo nedostatak publike i dignemo se iz ovakve atmsofere. Zaslužili smo ovaj trofej", rekao je Vukoičić poslije meča.

Njegov kolega iz Partizana Duško Vujošević istakao je da je suđenje bilo sramotno, ali da su igrači Zvezde zaslužili da osvoje trofej.

"Zvezda je osvojila Kup Radivoja Koraća, čestitam joj na tome, oni su danas prvi izašli iz blokade i tenzije. Cjelokupna atmosfera koja se stvara je skandalozna, očigledno su rukovodioci Zvezde to iskoristili da isceniraju prekid i pritisnu koga je trebalo, suđenje je bilo sramotno. Nije bio isti kriterijum za faulove i u tome je prednjačio Maričić. Njihovi igrači su uložili veliki napor, pušteno im je da igraju na granici kontakata i ne želim da umanjim to", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Trener crno-bijelih je prokomentarisao i prekid od nedjelje.

"Situacija je snimljena na televiziji, vidjeli ste kako je tumačenje i reciklaža te istine, šta bi bilo da nema snimka. Vidjeli ste i tumačenje šefa policije, to je sistem spojenih sudova, a sport je tu osjetljiv. Meni je žao tu najviše navijača i jednih i drugih, naravno puno su mi bliži Partizanovi", dodao je strateg crno-bijelih.

U nedjelju je predviđen novi okršaj "večitih rivala", u ABA ligi, ali postoji mogućnost da on zbog velike tenzije, ipak, bude odložen.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC