• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brajant: Nije lijepo reći nekome da je gej

Kobi Brajant je naučio lekciju. I sada je dijeli drugima.

 Brajant: Nije lijepo reći nekome da je gej Izvor: MONDO

Slavni košarkaš "održao je bukvicu" jednom od svojih "folovera" na Twitteru, koji je drugog Brajantovog fana "poklopio" komentarom: "You're gay".

Vidjevši njihovu prepisku, Brajant koji ima 1,3 miliona pratilaca na Twitteru ubacio je obojicu u komentar i "napadaču" poručio:

"Samo hoću da kažem @PacSmoove @pookeo9 da reći nekome 'ti si gej' samo da bi ga spustio nije u redu. Izbriši to iz svog rječnika", dodao je uz "haštag" #notcool.

Brajant je u aprilu prošle godine kažnjen sa 100.000 dolara zbog psovke sa gej "motivima" u toku prenosa utakmice na nacionalnoj televiziji. Ovaj incident komesar NBA lige Dejvid Štern nazvao je "uvredljivim i neoprostivim".

Nakon što je dobio tehničku grešku protiv San Antonija, Brajant je sjeo na klupu i u pravcu sudije Benija Adamsa uputio sočnu psovku sa gej prizvukom, a na njegovu nesreću u tom trenutku bio je u krupnom kadru kamera televizijske mreže TNT.

Brajant se kasnije izvinio, rekavši da nije želio nikoga da uvrijedi. Ipak, neki mu to nisu zaboravili, pa ga je jedan od "folovera" podsjetio da nije prava osoba da dijeli lekcije zbog aprilske epizode.

"Upravo tako! To nije bilo 'kul' sa moje strane. Naučio sam nešto iz toga i sada očekujem isto i od drugih", odgovorio je Brajant.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC