• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jorović: Igokea je prva, tu će i ostati

Igokea će protiv Zadra u ponedjeljak (20.30 h) imati lijepu priliku da se vrati na pobjednički put, nakon dva vezana poraza od Olimpije i Cedevite.

 Jorović: Igokea je prva, tu će i ostati Izvor: MONDO

Aleksandrovčani još uvijek drže prvo mjesto Jadrana, Crvenoj zvezdi "bježe" jedan trijumf uz bolji međusobni skor, a Branko Jorović vjeruje da će on i saigrači u završnih šest rundi zadržati tron. Prema njegovim riječima, okršaj sa Zadrom je idealna prilika da ekipa pokaže kako nije u krizi.

"Uvijek smo gledali samo sebe, tako da u ovom trenutku ne ‘razbijamo glavu’ plasmanom i onim šta radi Crvena zvezda. Ima još dosta da se igra i u svakom kolu su na programu važni mečevi poslije kojih se mijenja plasman. Jedan meč ne može ništa u potpunosti da riješi, pa tako neće ni nedjeljni ‘vječiti’ derbi. Mi smo fokusirani na sebe, želimo da damo maksimum i na kraju zadržimo prvo mjesto. Cijelu sezonu smo lideri i vjerujem da smo zaslužili da ostanemo na vrhu", rekao je Jorović za "Press RS".

On i saigrači su u prvom duelu nesrećno izgubili u Zadru, tako da će novi okršaj biti šansa za revanš. "Igosi" su favoriti, ali, Jorović upozorava da opuštanja neće biti.

"Protivnik igra promjenjivo, mislim da ima i problema sa povredama, ali to ne smije da nas zavara. Zadar može biti nezgodna ekipa, oni dosta šutiraju, imaju dobru tranziciju i ako im to dozvolimo možemo se naći u nevolji. Zato najozbiljnije shvatamo ovu utakmicu", dodao je najbolji igrač Aleksandrovčana ove sezone.

Jorović tvrdi da tim nije izgubio pobjednički mentalitet nakon dva vezana neuspjeha, te dodaje da je takmičenje u Kupu BiH bilo od višestruke koristi.

"Olimpija nas je dobila zahvaljujući nekim nevjerovatnim šutevima, Cedevita je imala odličan dan, a mi smo izvukli pouke. Pauza nam je dobro došla da ‘zaboravimo’ ABA ligu, osvojili smo Kup i dodatno podigli samopouzdanje, što će nam sigurno pomoći u namjeri da započnemo novu seriju pobjeda", zaključio je Jorović.

Trener Dragan Bajić je dodao da je ekipa igrala u grču i pod pritiskom u posljednje dvije utakmice. On poručuje da je sada situacija puno bolja i da su svi spremni da na pleća obore Zadrane.

"Ne treba se previše obazirati na Zadar, nego gledati samo sebe. Ključ uspjeha je odbrana i ako zadržimo rivala ispod 70 poena, trijumf neće izostati", jasan je Bajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC