• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIČKI: Kragujevčani, napunite "Jezero"

Klub iz Kragujevca pozvao sugrađane, ali i sve ljude dobre volje da ispune halu protiv Cibone i priključe se humanitarnoj akciji.

 RADNIČKI: Kragujevčani, napunite "Jezero"  Izvor: MONDO

Košarkaški klub Radnički uključio se u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za operaciju 24-godišnje Danice Ćirković, studentkinje Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, koja boluje od hipertrofije srčanog mišića.

Danici je poslije dugotrajnog liječenja u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, ustanovljeno je da je jedini spas - transplantacija srca. Za taj neodložni zahvat, koji se ne obavlja u Srbiji već 13 godina, ukupni troškovi iznose oko 150 hiljada evra. Uspostavljen je kontakt sa klinikama u inostranstvu, ispoljena je dobra volja da se obezbijedi termin već u martu, ali nedostaje - novac.

U akciju se masovno uključila kragujevačka javnost, ali i šira Srbija, od građana dobre volje, preko sportista i umjetnika, do javnih i privatnih preduzeća, ugostitelja, udruženja.

Prihod od protatih ulaznica za utakmicu sa Cibonom (ponedeljak od 20.30 sati) biće upućen za Daničino liječenje. Za meč sa nekadašnjim prvakom Evrope određena je simbolična cijena ulaznice od 100 dinara.

"Nadamo da će hala 'Jezero' biti preplavljena pristalicama koje su nas nosile kroz pobjedonosnu seriju u proteklih osam utakmica na domaćem terenu. Sve ih pozivamo da neizostavno dođu i u ponedeljak, ovoga puta očekujemo i da pozovu što više svojih prijatelja jer značajnije od pobjede na košarkaškom terenu biće da svi zajedno pomognemo porodici Ćirković u prikupljanju njima nedostižnih sredstava", ističe se u saopštenju Košarkaškog kluba Radnički.

Takođe, prije početka utakmice pored svih ulaza u halu biće postavljene kutije za dobrovoljne priloge.

Na zvaničnom sajtu Radničkog možete pronaći na koje sve načine se možete uključiti u humanitarnu akciju.

(MONDO, foto: KK Radnički)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC