• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Revanširati se Zadru

"Igosi" u ponedjeljak (20.30, RTRS) protiv Zadra žele "novu recku" kako bi se “osvetili” za poraz u Jazinama (61:60) i zadržali lidersku poziciju.

 IGOKEA: Revanširati se Zadru Izvor: MONDO

Poslije dva vezana poraza u regionalnom takmičenju od Union Olimpije u gostima i Cedevite kod kuće, Aleksandrovčani su osvojili Kup Bosne i Hercegovine i sa mnogo samopouzdanja dočekuju Zadrane u Laktašima.

"Sada je svaka utakmica do kraja regularnog dijela sezone veoma bitna, da ne kažem odlučujuća, i zato je dobro što smo nakon finala sa Širokim imali dosta vremena da se osvježimo i spremimo za Zadrane. Oni su jedna od rijetkih ekipa koja je uspjela da nas pobijedi i zato ćemo sada dati sve od sebe da im se revanširamo. Naravno, svjesni smo da to neće biti nimalo lako ostvariti, ali mi jednostavno izbora nemamo. Interesuje nas samo pobjeda, kojom bismo još jednom obradovali naše navijače", rekao je plejmjeker Igokee Filip Adamović.

Hrvatski klub ima mnogo problema u posljednje vrijeme, uglavnom finansijske prirode, ali to, prema riječima Adamovića, neće uticati na koncentraciju Aleksandrovčana.

"Agresivnom igrom od prvog minuta želimo Zadranima pokazati da se nemaju čemu nadati u Laktašima. To što imaju problema ne znači da neće pokušati da nas iznenade, a na nama je da ih spriječimo u tome. Smatram da smo bolji i da će kvalitet na kraju presuditi",
dodao je Adamović.

I Miloš Komatina vjeruje da će poslije Kupa BiH Igokea nastaviti sa pobjedama i u ABA ligi.

"U finalu smo savladali Široki i sada želimo da trijumfom nastavimo i ABA ligu. Zadar je kvalitetna i iskusna ekipa i sigurno je da ih nećemo shvatiti olako. Ovo što smo do sada uradili sigurno je veliki uspjeh, a ako ostvarimo plasman u Evroligu, to će biti ogromna stvar za klub i za nas", dodao je centar Aleksandrovčana.

U pokušaju da ostvari 16. trijumf u sezoni, trener "igosa" Dragan Bajić imaće sve igrače na raspolaganju.

Susret počinje u ponedjeljak u 20.30 časova uz direktan prenos na RTRS-u, a OVDJE pročitajte šta su u najavi utakmice rekli Branko Jorović i trener Bajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC