• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Tresla se gora...

Istekao rok za obavljanje trampi u ovoj sezoni. Najpoznatiji igrači koji su promijenili sredinu u četvrtak: Džej Džej Redik,Džordan Kroford,Roni Bruer

 NBA: Tresla se gora... Izvor: MONDO

Džoš Smit ostao je u Atlanti, Monte Elis u Milvokiju, Al Džeferson i Pol Milsap u Juti... O igračima kao što su Dvajt Hauard i Kevin Garnet da ne govorimo.

Posljednji dan "prelaznog roka" u NBA ligi donio je trampe Milvokija i Orlanda, Bostona i Vašingtona, kao i nekoliko manjih "dilova", koji se vjerovatno neće bitnije odraziti na ostatak regularnog dijela sezone.

Milvoki je sa Floride doveo odličnog šutera Džej Džej Redika i "kusur" u vidu Gustava Ajona i Išmaela Smita, a odrekao se iskusnog slovenačkog plejmejkera Bena Udriha i dvojice mladih igrača, Tobijasa Harisa i Dorona Lemba.

Boston je iz Vašingtona doveo ćudljivog beka Džordana Kroforda i u zamjenu dao Leandra Barbosu, kome ističe ugovor i koji je zbog povrede koljena završio sezonu.

Kroford će se boriti za minute sa Džejsonom Terijem i Kortnijem Lijem - možda i bude od pomoći ako ga Dok Rivers i veterani nateraju da igra odgovornije - dok su Vizardsi rasteretili platni spisak za 2014.

Oklahoma je od Njujorka dobila defanzivnog specijalistu Ronija Bruera za pravo izbora u drugoj rundi drafta.

Još u sredu su Sakramento i Hjuston razmjenili ukupno šestoricu igrača, gde su se Kingsi (olako?) odrekli petog "pika" sa prošlogodišnjeg drafta Tomasa Robinsona.

Ispostavilo se da su najzvučniju trampu još 30. januara obavili Toronto, Memfis i Detroit, kada je Rudi Gej postao član Reptorsa.

Podsjetimo i da su Oklahoma i Hjuston neposredno uoči starta sezone realizovali "trejd" sa Džejmsom Hardenom i Kevinom Martinom kao centralnim igračima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC