• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: U Kuću košarke, pa na televiziju

Na sajtu Crvene zvezde Telekom objavljena prepiska Nebojše Čovića i direktora SOS kanala Dragiše Kovačevića.

 Čović: U Kuću košarke, pa na televiziju Izvor: MONDO

Prvi čovjek crveno-bijelih reagovao je u nedjelju popodne na saopštenje Dragiše Kovačevića, u kojem stoji da je trener Partizana mt:s Duško Vujošević prihvatio poziv na tv duel, dok je "Čović poslao negativan odgovor".

Čović nije imao potrebe da piše novo saopštenje, jer je smatrao da će sve biti rečeno objavljivanjem njegovog odgovora na inicijalni Kovačevićev poziv.

"Zahvaljujem se na Vašem pozivu, ali smatram da televizijski duel u kome bismo učestvovali trener KK Partizan mt:s i ja u ovom trenutku ne bi doprinio smirivanju strasti i tenzija između naša dva najveća i najpopularnija kluba. Naprotiv, mislim da bi to dovelo do dodatnog zaoštravanja odnosa, a to je najmanje što nam je potrebno", napisao je Čović u petak.

Predsjednik Zvezde insistira da se rukovodstva dva kluba prvo okupe u Kući košarke, u prisustvu čelnika Košarkaškog saveza Srbije, kako je u utorak apelovao u otvorenom pismu Draganu Đilasu.

"Prije bilo kakve televizijske emisije, u kojoj bismo se zajedno pojavili trener KK Partizan mt:s i ja, neophodno je da rukovodstva Crvene zvezde i Partizana, zajedno sa čelnicima Saveza, održe sastanak u cilju rješavanja spornih pitanja. Takvu inicijativu sam već pokrenuo još u avgustu 2012. i ponovio prije nekoliko dana i konačno dobio pozitivan odgovor od predsjednika KSS, koji nas je uvjerio da će učiniti sve da do tog sastanka dođe".

I kada bi riješio da uđe sa Vujoševićem u televizijski studio, Čović to ne bi uradio na SOS kanalu.

"Smatram da ne bi bilo dobro da se ovakav tip emisije ili okruglog stola organizuje u emisiji 'SOS koš', jer smatram da su taj televizijski magazin i njegov voditelj takođe doprinijeli zaoštravanju odnosa između Crvene zvezde i Partizana".

Kovačević je odgovorio Čoviću da je "razočaran" njegovom odlukom i izrazio neslaganje sa mišljenjem da SOS kanal snosi dio odgovornosti za "zlu krv" između crveno i crno-bijelih.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC