• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea i Mega Vizura u humanitarnom meču

Aleksandrovčani i Beograđani odigraće u srijedu humanitarnu utakmicu, a sav prihod biće namijenjen sestrama Gajić oboljelim od smrtonosne lafore.

 Igokea i Mega Vizura u humanitarnom meču Izvor: MONDO

Beogradska Mega Vizura, koju s klupe vodi Dejan Milojević, biće gost Laktaša u srijedu u utakmici koja će imati humanitarni karakter.

Talentovani centar Boban Marjanović predvodiće Megu za pomoć sestrama Tatjani (19) i Milani (16) Gajić, koje boluju od smrtonosne lafore.

Lafora je neurološko oboljenje koje napada dijete u adolescenciji i neizbježno vodi u fatalan kraj u roku od dvije do 17 godina od početka pojave prvih simptoma, među kojima su najznačajniji intelektualno narušavanje, usporenost razmišljanja i nesposobnost kretanja.



Trener "igosa" Dragan Bajić osim činjenice da će ovom utakmicom pomoći dvjema sestrama, naglasio je značaj dobre pripreme za finiš ABA lige u kojoj njegov tim drži lidersku poziciju.

"Ovo će biti naš mali doprinos sestrama Gajić i srećni smo jer možemo bar malo da pomognemo. Utakmica će nam dobro doći jer naredna takmičarska u Jadranskoj ligi je tek u ponedjeljak protiv mađarskog Solnoka. Na susretu u srijedu debitovaće i Bojan Radetić", izjavio je Bajić za banjalučki "EuroBlic".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC