• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva hapšenja zbog Kragujevca

Pripadnici MUP-a Srbije priveli u četvrtak dvojicu navijača Crvene zvezde i jednog Partizana zbog učešća u neredima na finalnoj utakmici Kupa.

 Prva hapšenja zbog Kragujevca  Izvor: MONDO

U saopštenju policije navedeno je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Kragujevca u saradnji sa kolegama iz Policijske uprave za grad Beograd identifikovali i priveli trojicu navijača zbog sumnje da su 10. februara izvršili krivično djelo "nasilničko ponašanje na sportskim priredbama".

"Privedeni su Želimir R. (33) i Vladimir U. (27) iz Beograda kao i Goran A. (37) iz Lazarevca i oni će u toku dana biti lišeni slobode, i uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu", navedeno je u saopštenju policije.

Postoji osnovana sumnja da su navijači KK Crvena Zvezda Želimir R. i Vladimir U. sa tribina uskočili na teren sportske hale "Jezero", dok je navijač KK Partizan Goran A. na tribinama nogom udario navijača sa obilježjima protivničke ekipe, navedeno je u saopštenju policije.

Sve se odigralo tokom finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća, nastavljene i završene dan poslije.

Navijači su identifikovani na osnovu snimaka koje je Policijska uprava u Kragujevcu proslijedila policijskim službenicima u Beogradu i drugim policijskim upravama.

U saopštenju se naglašava da će kragujevačka policija u saradnji sa kolegama nastaviti rad na identifikaciji i ostalih učesnika nereda u sportskoj hali "Jezero" kao i da će protiv njih biti preduzete sve mjere odgovornosti predviđene zakonom.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC