• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Kad upišeš pobjedu prije meča...

Trener Crvene zvezde Telekom zamjera igračima na manjku agresivnosti. Utakmica dobijena napadom, ali i dobrom odbranom na kraju.

 Vukoičić: Kad upišeš pobjedu prije meča...  Izvor: MONDO

Vlada Vukoičić bio je "dijete sreće" na meču Zvezda - Cibona (97:95). Jasno je da bi on prvi bio odgovoran za poraz, a crveno-bijele je od neželjenog ishoda dijelio samo jedan neprecizan šut Marka Simonovića!

Vukoičić je na konferenciji za novinare čestitao igračima što su ostvarili "važnu pobjedu", mada na teži način.

"Do ove pobjede smo došli teško, zato što smo je upisali prije nego što smo odigrali utakmicu. Ja sam slao upozorenja, ali ona očigledno nisu imala efekta. Važno je da smo pokazali da možemo da nađemo put i kada nam ne ide. Dobili smo teškim šutom, ali i jako dobrom odbranom u posljednjim sekundama", rekao je strateg crveno-bijelih.

Vukoičić smatra da je Cibona "izvanredno šutirala", bez obzira na evidentne propuste njegovog tima u defanzivi.

"Ne bismo smjeli da igramo na ovakav način i zato sam na poluvremenu ozbiljno zamjerio igračima na odsustvu agresivnosti. Cibona je, ipak, odigrala odlično u napadu. Čak i ne tako dobri njihovi šuteri su uspjevali da pogode iz teških pozicija".

Mladi trener obećao je čvršću odbranu u nastavku sezone, podsjetivši da i Zvezda može da odigra na mali broj poena, kao protiv Krke u minulom kolu ABA lige (57:52).

Demarkus Nelson rekao je da je meč bio neizvjesniji nego što su željeli crveno-bijeli i da je Cibona nevjerovatno dobro šutirala.

"Mnogo smo griješili, loše smo rotirali poslije njihove pik igre, tako da smo utakmicu morali da dobijemo napadom. Posljednji šut je išao na jednog od naših najboljih šutera i on je pogodio".

Trener Cibone Danijel Luc žali što je Zvezdi olakšan posao odsustvom prekaljenog centra Andrije Žižića.

"Došli smo bez našeg najboljeg centra i to se osjetilo na skoku, gdje je Zvezda uhvatila više lopti u napadu, nego u odbrani. U posljednjoj odbrani smo pomagali sa šutera i bili kažnjeni. Po ko zna koji put nismo uspjeli da završimo utakmicu na kvalitetan način", vajkao se Luc.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC